Tjänster

SoftOnes Lönecenter

Vill du ha ökad kvalitet och minska din verksamhets sårbarhet? Välj SoftOnes Lönecenter. SoftOne Lönecenter ger er trygghet, kompetens och tillgänglighet. Det är ett flexibelt alternativ som säkrar kvalitet samtidigt som det sänker kostnaderna med upp till 50% för många av våra kunder.

lonecenter2
Lönecenter

Stöttning eller full outsourcing

SoftOne Lönecenter har tjänster som marknaden behöver idag. I över 30 år har SoftOne Group utvecklat och supporterat affärslösningar, och idag för 2000 företag. Genom nära arbete med våra kunder, marknaden och vår erfarenhet har vi tagit fram lönetjänster som ligger i tiden.

Låt SoftOne Lönecenter hjälpa er utifrån erat behov. Vi vet att behov av tjänster varierar och ska vara anpassningsbart, allt från rådgivning till outsourcing av löner. Låt därför SoftOne Lönecenter med vårat moderna och digitala arbetssätt utveckla och stötta er med lönerna i den omfattning som passar er. Antingen i vissa processer eller med full löneoutsourcing. Med SoftOne Lönecenter får ni utöver moderna lösningar och tjänster, rådgivning från våra duktiga lönecontrollers.

Kollektivavtal

Offert Kontakta oss för en offert
 • TOLKNING
  Regelverk och rådgivning kollektivavtal
Kom igång

Lönepartner

Offert Kontakta oss för en offert
 • TOLKNING
  Regelverk och rådgivning kollektivavtal
 • RÅDGIVNING
  Månatligt stöd av löneprocesser
 • LÖNECENTER BACKUP
  Försäkring av lönekörning vid oplanerad frånvaro
Populär

Fullservice

Offert Kontakta oss för en offert
 • TOLKNING
  Regelverk och rådgivning kollektivavtal
 • RÅDGIVNING
  Månatligt stöd av löneprocesser
 • LÖNECENTER BACKUP
  Försäkring av lönekörning vid oplanerad frånvaro
 • ADMINISTRERA
  hela löneprocessen för er. Inkluderar rapportering efter lönekörning.
Komplett

Varför ska du välja löneoutsourcing med SoftOne?

Tryggt

Som kund behöver ni inte vara oroliga för att löneavdelningen är frånvarande. Lön blir inte personberoende, istället får ni ett team med utbildade, lösningsorienterade och moderna lönecontrollers.

System

System utvecklas och det kan ibland vara svårt att hinna med. Detta bevakar Lönecenter åt er. Ni kan vara säkra på att alltid få information om nyheter i SoftOne GO, och att vi jobbar med de senaste uppdateringarna.

Kvalitet

Grunden för att lönerna ska bli korrekta är att lönesystemet är uppdaterat gällande de senaste lagarna och kollektivavtalen. Det händer mycket och det ska hända snabbt. Därför bevakar och uppdaterar Lönecenter detta åt er för att ni ska kunna vara säkra på att rätt lön betalas ut i rätt tid.

Utveckling

SoftOne Group utvecklar sina egna system. Genom att välja Lönecenter och SoftOne Group kan man vara säker på att man har det senaste. Låt Lönecenter hjälpa till att utveckla er verksamhet för att digitalisera och automatisera löneprocessen.

Kostnad

SoftOne Group hanterar de komplexa processerna till en förutsägbar kostnad. Processer förändras, system uppdateras och organisationen kräver digitala lösningar. Att ha denna kunskap internt för att täcka alla delar är mycket dyrt, framförallt vid personalomsättning. SoftOne Lönecenter har alltid kompetensen att utföra arbetet och bevakningen åt er till en förutsägbar kostnad. Kostnaden baseras på antalet lönespecifikationer som företaget genererar och vilken tjänst man nyttjar. Mycket flexibelt helt enkelt!

Sökfunktion

Vi hjälper dig att hitta rätt