SoftOne GO – Ett komplett affärssystem för tillväxt

Affärssystem för Försäljning, Ekonomi, Schemaplanering och Lönehantering i ett och samma system

Ökad effektivitet, lönsamhet och konkurrenskraft

SoftOne® GO är ett ledande, komplett och flexibelt affärssystem, utvecklat med kundens behov i fokus. Systemet är ett modulbaserat, vilket innebär att du bara köper de delar du behöver och företaget kan enkelt börja växa tillsammans med systemet. SoftOne Go är också ett molnbaserat affärssystem, vilket skapar tillgänglighet oavsett plattform.

Affärssystem moduler

Vissa använder några av våra moduler, andra använder alla. Ett system att växa med helt enkelt. Oavsett hur du väljer att jobba med oss är vår vision att erbjuda marknadens bästa affärssystem som förenklar och effektiviserar det dagliga arbetet för våra kunder, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Affärssystem i molnet

Med lång erfarenhet och ett partnerskap med våra kunder har vi utvecklat en helhetslösning där man kan sköta allt på ett och samma ställe i molnet.  Allt som krävs är en inloggning. Med skräddarsydda roller i programmet kan alla anställda få en egen inloggning med åtkomst till den information som de behöver.

Använd hjulet för att lära dig mer om de olika modulerna och funktionerna i SoftOne GO!

För SoftOne® är det viktigt att vara mer än en leverantör. Vi är även ett team med konsulter, rådgivare, utvecklare, produktspecialister och support som stöttar dig med implementation, utbildningar och i dina dagliga utmaningar.

Idag har vi över 2000 kunder inom olika branscher. Undersökningar har visat att de är några av branschens nöjdaste, vilket också gör att de stannar länge hos oss, i genomsnitt mer än 13 år.

Varför SoftOne GO?

  • Molnbaserat och plattformsoberoende för total tillgänglighet
  • Komplett och modulbaserat affärssystem
  • Anpassat för bransch och roller inom företaget
  • Automatiserade flöden och API-kopplingar för full integration
  • Användarvänlig app med enkelt gränssnitt

Boka demo

SoftOne GO är affärssystemt som skapar förutsättningar för din tillväxt. Boka en förutsättningslös demo och ta redo på möjligheterna för dig!