SoftOne växer och söker nya medarbetare

SoftOne växer och vi söker nu efter nya medarbetare inom ett antal olika områden. Vi strävar efter att vidareutveckla våra specialistkunskaper genom att erbjuda en spännande arbetsmiljö med möjligheter och resurser för personalen att växa och utvecklas fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Account Manager / Säljare

I takt med att vi växer söker vi nu en Account Manager / Säljare / till vårt team New Accounts. Det här är drömjobbet för dig som vill hitta nya utmaningar som Säljare / Account Manager och som älskar att göra affärer. Som Säljare / Account Manager på SoftOne så blir du unik bland konkurrenterna då vi i dagsläget är den enda helhetsleverantören inom molnbaserade system för Ekonomi, HR och Lön. Alltså ligger du helt rätt i tiden att kliva på detta nu för att nå framgång och ta marknadsandelar. Du blir en del av en stark säljande och kundorienterad kultur med en platt organisation med snabba beslutsvägar. SoftOne är ett bolag där vi satsar allt på utveckling och kvalitetsarbete, där vi ser lösningar på problem, har höga visioner och skapar möjligheter för dig att lyckas, växa och utvecklas.
Bland våra nöjda kunder finns bland annat ICA, Axfood och Tele2/Elkedjan.

Rollen
I din roll är du ute och möter kunder största delen av din arbetstid, du prospekterar och bokar dina möten själv och tillsammans gör vi roadshows, kampanjer, mässor, jobbar med leadsgenerator och marknadsföring där du också kommer in i bilden. Du rapporterar till Försäljningschefen och arbetar på vår Säljavdelning som består av 8 personer. Din placering blir på Huvudkontoret i Stockholm där vi sitter i fräscha lokaler på Drottninggatan mitt i city.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Prospektering
  • Nykundsinförsäljning
  • Kundbesök
  • Ta emot leads och förvalta dem
  • Förhandla
  • Upprätta avtal
  • Kundansvar över de kunder du har tagit in
  • Mycket teamarbete med dina kollegor
  • Försäljning mot månads/årsbudget

Vem är du?
Du älskar att nätverka, möta kunder och slutföra lyckade affärer genom rådgivande försäljning. Som person är du inlyssnande och lösningsorienterad. Genom att vara ”om dig och kring dig”, metodisk och strukturerad i ditt arbetssätt driver du ditt säljarbete framåt. Du är en person som har viljan att lyckas göra bra affärer, och hela SoftOne, med vår starka kundorienterade kultur kommer att ge dig alla möjligheter till det. Vidare har du har ett intresse för system och digitalisering. Våra kunder är företag som går i bräschen för ett modernt arbetssätt och du kan med ditt intresse möta dem där de befinner sig. Systemet SoftOne får du lära dig hos oss.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro. Ansvarig rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, tel. 0704-121950, erika.klatzkow@valegro.se. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansökan sker via denna länk: https://valegro.recman.no/job.php?job_id=112493.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.
Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.
För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.

Produktchef för molntjänsten SoftOne GO

Som Produktchef (CPO) ansvarar du för produktorganisationen och att driva produktutvecklingen av molntjänsten SoftOne GO. Du kommer att göra det tillsammans med ditt team i nära samarbete med framförallt utvecklingschefen och SCRUM-teamen på utvecklingsavdelningen. I rollen som Produktchef ska du säkerställa att vi följer produktens vision och att vi gör så bra prioriteringar som möjligt för att skapa maximal affärsnytta för SoftOne’s kunder. Den här rollen ingår även i koncernledningen för SoftOne Group.

 

Kort om Softone Group 

SoftOne är specialiserat på affärs och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Bland kunderna finns även redovisningsbyråer, industri och tjänsteproducerande företag. Vi har idag ca 2000 företag som uppdragsgivare. Bland kunderna finns ICA, Tele2 butikerna, mathem.se, AxfoodElkedjanInstalco, med flera. 

SoftOne ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS– lösning (Software as a Service), vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi och stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner. 

SoftOne grundades 1985 och har drygt 60 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors. 

 Vad kommer du att göra? 

Arbetsuppgifterna innebär att vara produktägare för molntjänsten SoftOne GO och chef för produktavdelningen med fyra QA (Quality Assurance). Du ansvarar du för att ta fram en vision och en roadmap för molntjänsten samt för att mäta och följa upp relevanta KPI:er. Vidare så ingår att säkerställa och ansvara för att processen för produktutveckling sker på ett effektivt sätt, kravställning och specning, samt planering av releaser och paketering av molntjänsten.  Test och dokumentation är givetvis en mycket viktig del för att uppnå hög kvalitet.  

Du ansvarar även för omvärldsbevakning och kommer arbeta nära SoftOnes CMO för företagets interna och externa kommunikation. Du kommer också var aansvarig för att förankra och säkerställa löpande utbildning av övriga organisationen då vår molntjänst kontinuerligt utvecklas. Du kommer även att involveras i större kedjeaffärer och branschlösningar. 

Du ansvarar för både den långsiktiga och den kortsiktiga planeringen och är en aktiv del i planeringen av våra utvecklingssprintar.  På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi publicerar en release till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent återkoppling från marknaden på det vi gör.  

 

Vad är det vi söker? 

Vi söker dig som precis som vi vill skapa produkter med hög kvalitet. Du har en gedigen erfarenhet av att utveckla system inom HR och/eller Affärssystem och förväntas ha goda kunskaper inom dessa områden. Vidare ser vi även att du har erfarenhet av att leda produktutvecklingen från idé till leveransklar funktion som skapar affärsnytta. Vi ser att du gillar att jobba effektivt mot mål och att du är kvalitetsmedveten. 

Du förväntas ha god förmåga att driva arbete i team, att leverera enligt plan samt är välstrukturerad och metodisk. Vi ser även att du har erfarenhet av att ha jobbat med agil utveckling i någon form och att du har en positiv inställning till det. 

Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av att utveckla en molntjänst. 

För att lyckas i rollen behöver du vara affärsmässig, ha en positiv attityd till entreprenörskap samt ha ett starkt driv och önskan att vara med och skapa framtidens lösningar.  

 

Vi erbjuder! 

Du erbjuds en roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation har vi inga långsamma processer och kan vara snabbfotade och fatta snabba, men ändå strukturerade, beslut när det behövs. Våra medarbetare är viktiga för oss, varför vi aktivt jobbar med medarbetartrivsel och alltid strävar efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt i Stockholm invid Sergels Torg. 

Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

 

Känns det intressant? 

Du ansöker här! Kontakta Marcela M Eneroth på 070 6626457 vid frågor eller funderingar. Intervjuer sker löpande, självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt.

Webbutvecklare .Net

Webbutvecklare .Net 

Som webbutvecklare .Net på SoftOne kommer du att jobba i ett av våra två SCRUM-team.  Ett av teamen fokuserar på vår ERP-produkt och det andra på HR-produkten. Dina närmsta kollegor är andra webbutvecklare inom .Net, fullstack-utvecklare samt QA:s/testare som tillsammans ser till att vi skapar produkter med hög kvalitet och att vi ligger i framkant rent tekniskt. I SCRUM-teamen ingår även en produktägare som säkerställer att vi följer produkternas vision och att vi gör bra prioriteringar för att skapa så mycket affärsnytta som möjligt för våra kunder. 

Vad kommer du att göra? 

Arbetsuppgifterna innebär webbutveckling i .Net, främst frontend men även backend i vår SaaS-lösning. Eftersom du är en del av ett SCRUM-team så kommer du även vara med att tillsammans med resten av teamet grooma user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintarna, deltaga i Sprint reviews och deltaga aktivt på retrospektiv för att göra teamets situation ännu lite bättre under kommande sprint. Vi tillämpar även delar inom Extreme programmering varför vi jobbar med kodgranskning, parprogrammering och mobprogrammering. 

På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi gör deploy till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent feedback på det vi gör. Vår deploy är automatiserad i Azure Devops och vi strävar efter att ständigt förbättra vår deploy pipeline genom automatiserade enhetstester, integrationstester och prestandatester. 

Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend. För frontend används AngularJS/Angular och Typescript. För tillfället har vi vissa tjänster i Azure och vi lyfter kontinuerligt in fler funktioner i Azure. 

Vad är det vi söker? 

Vi söker dig som precis som vi vill skapa produkter med hög kvalitet. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du verkligen vill utvecklas och hela tiden strävar efter att bli bättre och lära dig mer. Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som webbutvecklare inom .Net eller frontend-utvecklare. Du kan ha en spets inom frontend men vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i hela stacken. Våra kunder kräver hög tillgänglighet och bra prestanda på vår SaaS-lösning så det är viktigt att du har den inställningen när du utför ditt arbete. Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av utveckling av en SaaS-lösning. 

För att lyckas i rollen behöver du vara teamorienterad, att bygga effektiva självorganiserande team är viktigt för oss och då är det viktigt att varje ny person bidrar till det. Samtidigt som du ändå ska vara trygg i din roll som utvecklare och vara självgående. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Att du gillar teknik är en självklarhet. 

Vi erbjuder! 

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Känns det intressant? 

Kontakta mig,  Jimmy Sigwid på jimmy.sigwid@softone.se eller telefon 070 774 69 96 om du undrar något, vill diskutera något eller om du vill skicka in ditt CV. Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. 

 

Säljare för SoftOne Lön, Tid- och Planering/Schema i molnet

Är du en säljare inom Lön och Schemaplanering?

Som säljare hos oss har du helhetsansvaret för hela säljprocessen från första kontakt till möten, offerthantering till avslut. Du kommer att delta i kundmöten samt ha kontakt med kundernas anställda och du har ett stort ansvar i att kontinuerligt sträva efter att effektivisera kundernas lönehantering genom automatisering, digitalisering och effektivisering.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och mycket goda kunskaper av försäljning av löne-, tid- och planering/schemasystem. Du gillar utmaningen att jobba i ett högt tempo, du tar det yttersta ansvaret för dina blivande kunder och överlämning för leverans. Du har förmågan att kunna erbjuda kunderna en effektiv process som utmanar det traditionella sättet och systemen hur man tar lönehanteringen till en ny nivå. Du arbetar bra både självständigt samt i team och du har en bra känsla för service och motiveras av att jobba mot deadlines. För att lyckas i rollen krävs att du är van att arbeta konsultativt och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du behöver även vara IT- och systemorienterad med ett stort intresse för vad IT kan göra för att förenkla och förbättra lönehanteringen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket och du kommer ingå i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. I rollen rapporterar du till försäljningschef, placeringsort är på vårt kontor centralt i Stockholm på Klarabergsgatan 23.

Ansökan

Skicka in din ansökan till [E-post]
Bifoga CV och personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande.

Frågor

För frågor angående tjänsten vänligen kontakta Vd Håkan Lord på hakan.lord@softone.se  eller 070 702 648 415

SaaS utvecklare/SCRUM master

Som utvecklare på SoftOne kommer du att arbeta i ett engagerat SaaS team och driva utvecklingen av SofOnes SaaS affärs- och HR system. Arbetsuppgifterna innebär allt från design, kravarbete, och utveckling till build och deploy. Arbetet sker i team enligt SCRUM där varje projekt hanteras effektivt i 2-veckors sprintar. SoftOne arbetar med Microsoft-plattformen och AngularJS.

Vi söker dig som har akademisk examen inom datateknikområdet, företrädesvis systemutveckling eller dataingenjör. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare och är certifierad SCRUM master. Du har erfarenhet av systemutveckling av webb inom Microsoft, .NET plattformen, SQL Server och Entity Framework. Tidigare har du arbetat med JavaScript, TypeScript, AngularJS och CSS. Erfarenhet av API och utveckling av affärssystem/personalsystem är meriterande.

För att lyckas i rollen är du välstrukturerad och metodisk. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Som person är du trygg i dig själv och din roll som utvecklare med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du en person med ambitioner och ett genuint intresse för att hålla dig uppdaterad i takt med teknologins utveckling.

Vi erbjuder

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet påverka och utvecklas. Har du dessutom ett intresse för ledarskap ger vi dig möjligheten att anta en roll som Scrum master. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären!

Intresserad och vill veta mer?

Eventuella frågor besvaras via  hakan.lord@softone.se. Skicka din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om oss

SoftOne är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- och tjänsteproducerandeföretag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Välkommen med din spontanansökan

Mejla CV, personligt brev och kontaktuppgifter till:

hr@softone.se