SoftOne växer och söker nya medarbetare

SoftOne växer och vi söker nu efter nya medarbetare inom ett antal olika områden. Vi strävar efter att vidareutveckla våra specialistkunskaper genom att erbjuda en spännande arbetsmiljö med möjligheter och resurser för personalen att växa och utvecklas fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Försäljningschef

SoftOne är specialiserat på affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Bland kunderna finns även redovisningsbyråer, industri och tjänsteproducerande företag. Vi har idag ca 2000 företag som uppdragsgivare.

SoftOne ligger i teknisk framkant med sin moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda delsystem.

Vi utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi och stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner.

SoftOne grundades 1985 och har drygt 50 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Till huvudkontoret i centrala Stockholm söker vi en försäljningschef som kommer att bli en nyckelperson i den tillväxtresa som vi står inför. Som försäljningschef kommer du vara ytterst ansvarig för försäljningen av vår molntjänst SoftOne GO. Du kommer att koordinera vår nordiska försäljning, ansvara för budget, driva och utveckla vår säljmetod mot partners och slutkunder, vara ansvarig för planering och uppföljning samt ansvara för en egen säljbudget. Du ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig

  • Som har gedigen erfarenhet av försäljning av SaaS lösningar inom affärs- och HR-system
  • Har dokumenterad försäljningschefserfarenhet och erfarenhet och vana att sälja på ledningsnivå
  • Vill och kan driva egen försäljning mot nyckelkunder, nya och befintliga
  • Är strategisk och målinriktad och trivs med att arbeta i team
  • Har en starkt organisationsförmåga och coachar och stöttar försäljningsteamet att nå tillväxtmålen
  • Vill arbeta i en entreprenöriell miljö där tillväxt är fokus och med mycket korta beslutsvägar
  • Mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska
  • Du har en akademisk utbildning

Vi står inför en kraftig expansion och vill du vara en del av ett team som ligger i framkant ska du skicka in ditt CV så fort som möjligt då vi genomför löpande urval.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att e-posta Katarina Bennich, CMO, katarina.bennich@softone.se eller Håkan Lord, VD, hakan.lord@softone.se, så återkopplar vi per epost eller telefon.

Du skickar din ansökan till katarina.bennich@softone.se

Payroll Controller (Konsult)

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi växer och utökar vår Outsourcing med en Payroll Controller.

SoftOne ligger i digitaliseringens framkant. Med SoftOne Outsourcing erbjuder våra kunder en komplett, molnbaserad tjänst för lönehantering. Vi arbetar i vårt egenutvecklade system SoftOne GO Lön/Tid/Schema/Bemanning. Du kommer tillsammans med Outsourcing-teamet bli drivande i att skapa goda relationer med våra kunder, stötta dem i sin digitaliseringsprocess och inspirera dem till att växa och utvecklas tillsammans med SoftOne.

Vem är du?
Du har några års erfarenhet och brinner för digitalisering inom HR och ekonomi. Du har goda kunskaper inom lön, schema och tid. Är du auktoriserad inom lön är det meriterande. Konsultrollen är en självklarhet för dig och du agerar instinktivt efter debitering och affärsmässighet. För att lyckas i rollen har du ett intresse av lönehantering och IT i stort.

Du är prestigelös, initiativkraftig och van att driva saker på egen hand samtidigt som du trivs att arbeta i tillsammans med ditt team. Du ser möjligheterna att växa, utvecklas och göra karriär inom företaget. Du besitter gärna ledaregenskaper.

Som person är du social, självständig och noggrann med mycket god förmåga att planera dina arbetsuppgifter. Du trivs med kundkontakt och att bra service. För rätt kandidat finns framtida karriärmöjligheter inom andra funktioner i organisationen, såsom HR konsult, produktspecialist HR, säljare etc.

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Meriterande

  • Erfarenhet från lönehantering inom outsourcing
  • Erfarenhet av nordiska outsourcingkontrakt

Ansökan
Skicka din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. CV och personligt brev, samt eventuella frågor angående tjänsten skickas till Lena Gustavsson, Konsultchef, lena.gustavsson@softone.se eller mobil 070-2648489.

Placering
SoftOnes huvudkontor är beläget i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med drygt 50 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Om oss
SoftOne är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- och tjänsteproducerandeföretag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2 600 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 67 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

 

Fullstack-utvecklare .Net

Fullstack-utvecklare .Net 

Som fullstack-utvecklare .Net på SoftOne kommer du att jobba i ett av våra två SCRUM-team.  Ett av teamen fokuserar på vår ERP-produkt och det andra på HR-produkten. Dina närmsta kollegor är andra fullstack-utvecklare inom .Net, webbutvecklare samt QA:s/testare som tillsammans ser till att vi skapar produkter med hög kvalitét och att vi ligger i framkant rent tekniskt.

I SCRUM-teamen ingår även en produktägare som säkerställer att vi följer produkternas vision och att vi gör bra prioriteringar för att skapa så mycket affärsnytta som möjligt för våra kunder. 

Vad kommer du att göra? 

Arbetsuppgifterna innebär utveckling i .Net, både backend och frontend i vår SaaS-lösning. Eftersom du är en del av ett SCRUM-team så kommer du även vara med att tillsammans med resten av teamet grooma user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintarna, delta i Sprint reviews och delta aktivt på retrospektiv för att göra teamets situation ännu lite bättre under kommande sprint. Vi tillämpar också delar inom Extreme programmering varför vi jobbar med kodgranskning, parprogrammering och mobprogrammering. 

På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi gör deploy till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent feedback på det vi gör. Vår deploy är automatiserad i Azure Devops och vi strävar efter att ständigt förbättra vår deploy pipeline genom automatiserade enhetstester, integrationstester och prestandatester.

Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend. För frontend används AngularJS/Angular och Typescript. För tillfället har vi vissa tjänster i Azure och vi lyfter kontinuerligt in fler funktioner i Azure. 

Vad är det vi söker? 

Vi söker dig som precis som vi vill skapa produkter med hög kvalitet. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du verkligen vill utvecklas och hela tiden strävar efter att bli bättre och lära dig mer. Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som .Net-utvecklare och utvecklat webbaserade lösningar. Du kan ha en spets men vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i hela stacken. Våra kunder kräver hög tillgänglighet och bra prestanda på vår SaaSlösning så det är viktigt att du har den inställningen när du utför ditt arbete. Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av utveckling av en SaaSlösning. 

För att lyckas i rollen behöver du vara teamorienterad, att bygga effektiva självorganiserande team är viktigt för oss och då är det viktigt att varje ny person bidrar till det. Samtidigt som du ändå ska vara trygg i din roll som utvecklare och vara självgående. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Att du gillar teknik är en självklarhet. 

Vi erbjuder! 

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Känns det intressant? 

Kontakta mig,  Jimmy Sigwid på jimmy.sigwid@softone.se eller telefon 070 774 69 96 om du undrar något, vill diskutera något eller om du vill skicka in ditt CV. Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt.

Webbutvecklare .Net

Webbutvecklare .Net 

Som webbutvecklare .Net på SoftOne kommer du att jobba i ett av våra två SCRUM-team.  Ett av teamen fokuserar på vår ERP-produkt och det andra på HR-produkten. Dina närmsta kollegor är andra webbutvecklare inom .Net, fullstack-utvecklare samt QA:s/testare som tillsammans ser till att vi skapar produkter med hög kvalitet och att vi ligger i framkant rent tekniskt. I SCRUM-teamen ingår även en produktägare som säkerställer att vi följer produkternas vision och att vi gör bra prioriteringar för att skapa så mycket affärsnytta som möjligt för våra kunder. 

Vad kommer du att göra? 

Arbetsuppgifterna innebär webbutveckling i .Net, främst frontend men även backend i vår SaaS-lösning. Eftersom du är en del av ett SCRUM-team så kommer du även vara med att tillsammans med resten av teamet grooma user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintarna, deltaga i Sprint reviews och deltaga aktivt på retrospektiv för att göra teamets situation ännu lite bättre under kommande sprint. Vi tillämpar även delar inom Extreme programmering varför vi jobbar med kodgranskning, parprogrammering och mobprogrammering. 

På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi gör deploy till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent feedback på det vi gör. Vår deploy är automatiserad i Azure Devops och vi strävar efter att ständigt förbättra vår deploy pipeline genom automatiserade enhetstester, integrationstester och prestandatester. 

Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend. För frontend används AngularJS/Angular och Typescript. För tillfället har vi vissa tjänster i Azure och vi lyfter kontinuerligt in fler funktioner i Azure. 

Vad är det vi söker? 

Vi söker dig som precis som vi vill skapa produkter med hög kvalitet. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du verkligen vill utvecklas och hela tiden strävar efter att bli bättre och lära dig mer. Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som webbutvecklare inom .Net eller frontend-utvecklare. Du kan ha en spets inom frontend men vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i hela stacken. Våra kunder kräver hög tillgänglighet och bra prestanda på vår SaaS-lösning så det är viktigt att du har den inställningen när du utför ditt arbete. Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av utveckling av en SaaS-lösning. 

För att lyckas i rollen behöver du vara teamorienterad, att bygga effektiva självorganiserande team är viktigt för oss och då är det viktigt att varje ny person bidrar till det. Samtidigt som du ändå ska vara trygg i din roll som utvecklare och vara självgående. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Att du gillar teknik är en självklarhet. 

Vi erbjuder! 

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Känns det intressant? 

Kontakta mig,  Jimmy Sigwid på jimmy.sigwid@softone.se eller telefon 070 774 69 96 om du undrar något, vill diskutera något eller om du vill skicka in ditt CV. Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. 

 

Säljare för SoftOne Lön, Tid- och Planering/Schema i molnet

Är du en säljare inom Lön och Schemaplanering?

Som säljare hos oss har du helhetsansvaret för hela säljprocessen från första kontakt till möten, offerthantering till avslut. Du kommer att delta i kundmöten samt ha kontakt med kundernas anställda och du har ett stort ansvar i att kontinuerligt sträva efter att effektivisera kundernas lönehantering genom automatisering, digitalisering och effektivisering.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och mycket goda kunskaper av försäljning av löne-, tid- och planering/schemasystem. Du gillar utmaningen att jobba i ett högt tempo, du tar det yttersta ansvaret för dina blivande kunder och överlämning för leverans. Du har förmågan att kunna erbjuda kunderna en effektiv process som utmanar det traditionella sättet och systemen hur man tar lönehanteringen till en ny nivå. Du arbetar bra både självständigt samt i team och du har en bra känsla för service och motiveras av att jobba mot deadlines. För att lyckas i rollen krävs att du är van att arbeta konsultativt och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du behöver även vara IT- och systemorienterad med ett stort intresse för vad IT kan göra för att förenkla och förbättra lönehanteringen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket och du kommer ingå i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. I rollen rapporterar du till försäljningschef, placeringsort är på vårt kontor centralt i Stockholm på Klarabergsgatan 23.

Ansökan

Skicka in din ansökan till [E-post]
Bifoga CV och personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande.

Frågor

För frågor angående tjänsten vänligen kontakta Vd Håkan Lord på hakan.lord@softone.se  eller 070 702 648 415

Produktspecialist inom HR

Som produktspecialist inom HR och lön ingår du i en servicefunktion, avdelningen Service och Kvalitet, med uppdrag att vägleda företagskunder i nyttjandet av deras molnbaserade affärs-och HR-system. Du förväntas även kunna ta svårare ärenden, som ibland kan innebära felaktigheter och utredningsarbete, och att kunna bereda dessa gentemot QA och utveckling. Du kommer att arbeta med telefon, epost, vårt ärendehanteringssystem och även att kunna deltaga i testarbete. Omfattningen på ärendena kan variera och områden som täcks är allt från schemaplanering till lönekörning, semesterårsskiften och bokföring. Som produktspecialist inom HR ska du även kunna ge service i grundläggande redovisning och administration. SoftOne lägger stort fokus på kundnöjdhet, därför är det extra viktigt att du brinner för att ge bra service åt kunderna och är prestigelös.

SoftOnes huvudkontor är beläget i centrala Stockholm på Klarabergsgatan 23 i moderna lokaler med öppet kontorslandskap och utsikt mot Sergels Torg. Här sitter du tillsammans med drygt 40 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med en platt organisation och entreprenörsanda.

Din profil

För att passa in i denna roll ser vi gärna att du har några års erfarenhet av löne- och HR-administration samt redovisning. Det är meriterande om du har arbetat med support tidigare.
Som person är du driven, engagerad och tar ansvar hela vägen för ditt arbete. Du är analytisk och har en god initiativförmåga som gör att du ser och tar tag i saker som behöver göras på ett konstruktivt sätt. Du är serviceinriktad och har lätt för att hjälpa kollegor och kunder samtidigt som du är prestigelös, har en positiv inställning och är en teamplayer. Du har ett logiskt tänkande och har en helhetsförståelse för affärs- och HR-system och hur olika delar hänger ihop. Du har systemvana, är lättlärd i system och du vill ligga i front med nya arbetssätt och metoder med hög automatiseringsgrad. Du har god datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är du flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Låter detta intressant? Läs mer och ansök här

SaaS utvecklare/SCRUM master

Som utvecklare på SoftOne kommer du att arbeta i ett engagerat SaaS team och driva utvecklingen av SofOnes SaaS affärs- och HR system. Arbetsuppgifterna innebär allt från design, kravarbete, och utveckling till build och deploy. Arbetet sker i team enligt SCRUM där varje projekt hanteras effektivt i 2-veckors sprintar. SoftOne arbetar med Microsoft-plattformen och AngularJS.

Vi söker dig som har akademisk examen inom datateknikområdet, företrädesvis systemutveckling eller dataingenjör. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare och är certifierad SCRUM master. Du har erfarenhet av systemutveckling av webb inom Microsoft, .NET plattformen, SQL Server och Entity Framework. Tidigare har du arbetat med JavaScript, TypeScript, AngularJS och CSS. Erfarenhet av API och utveckling av affärssystem/personalsystem är meriterande.

För att lyckas i rollen är du välstrukturerad och metodisk. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Som person är du trygg i dig själv och din roll som utvecklare med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du en person med ambitioner och ett genuint intresse för att hålla dig uppdaterad i takt med teknologins utveckling.

Vi erbjuder

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet påverka och utvecklas. Har du dessutom ett intresse för ledarskap ger vi dig möjligheten att anta en roll som Scrum master. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären!

Intresserad och vill veta mer?

Eventuella frågor besvaras via  hakan.lord@softone.se. Skicka din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om oss

SoftOne är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- och tjänsteproducerandeföretag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Välkommen med din spontanansökan

Mejla CV, personligt brev och kontaktuppgiter till:

hr@softone.se