Välkommen till vår karriärsida

SoftOne är ett företag med stark tillväxt. Vi är ett entreprenörsdrivet IT-företag i teknisk framkant som behöver kvalificerade medarbetare för att fortsätta driva vår tillväxtresa framåt. Vi strävar efter att utvecklas som företag och som medarbatare och erbjuder en spännande arbetsmiljö med stora möjligheter att växa.
Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Produktspecialist till Service & Kvalitet – HR

Som Produktspecialist ansvarar du för att ge god service och lösa företagskundernas systemfrågor kring tid & bemanning och lön. Du är en del av avdelningen Service & Kvalitet och du hanterar ärenden som exempelvis berör tidrapportering…

Produktägare ERP

Som Produktägare (ERP) är du produktägare för SoftOne GO SaaS och ansvarar som beställare för att leda kravställning, paketering och kvalitetsarbete vid utvecklingen av SoftOne GO SaaS ERP. Du ansvarar även för omvärldsbevakning, intern…

CMO till SoftOne Group

Är du den vi söker? Vill du ansvara för marknadsföring och kommunikation i ett entreprenörsdrivet IT-företag i teknisk framkant och med stark tillväxt? SoftOne Group är ett högteknologiskt företag inom SaaS Affärssystem, som hjälper…

Produktspecialist till Service & Kvalitet -ERP

Som Produktspecialist ansvarar du för att ge god service och lösa företagskundernas systemfrågor kring ekonomi och redovisning. Du är en del av avdelningen Service & Kvalitet och du hanterar ärenden som exempelvis berör fakturering,…

SoftOne söker en Produktspecialist. Som Produktspecialist ansvarar du för att ge god service och lösa företagskundernas systemfrågor kring ekonomi, redovisning och lön. Du är en del av avdelningen Service & Kvalitet och du hanterar ärenden som exempelvis berör fakturering, order, kund- och leverantörsreskontra, redovisning, schemaläggning, tidrapportering och löneadministration. Ärendena varierar i omfattning och du förväntas utreda problem och bereda förbättringar till utvecklingsavdelningen. Du välkomnas till en kunnig avdelning bestående av 14 medarbetare där alla hjälps åt.

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Mer om tjänsten

Som Produktspecialist ansvarar du tillsammans med resten av Service & Kvalitetsteamet för att på olika sätt hjälpa SoftOnes kunder. SoftOnes kunder varierar i storlek och finns inom olika branscher såsom handel, hantverkare och industri. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, konsulter, utvecklare och andra kollegor. Du förväntas bidra i utvecklingsarbetet av systemet genom att initiera, leda och utföra olika testarbeten. Service & Kvalitet arbetar aktivt med digitala rutinbeskrivningar, manualer och FAQ för att möjliggöra smidigare hjälp till användarna och frigöra mer tid till personlig service.

I rollen som Produktspecialist hanterar du kundärenden såsom exempelvis:

 • Frågor om varför det är en diff på en bokföringsrapport.
 • Frågor om hur semesterberäkningen faller ut på viss personal.
 • Frågor om inställningar på lönearter och hur konteringar sätts upp för att få specifika utfall enl önskemål.

Eftersom frågorna är starkt kopplade till redovisning och lön söker vi dig med goda kunskaper inom yrkesområdet. Brinner du dessutom för digitalisering ska du definitivt söka till en utvecklingsinriktad och ledande systemleverantör som vill fortsätta växa tillsammans med dig! Som Produktspecialist har du även stora möjligheter framöver att avancera internt på SoftOne, till roller såsom exempelvis teamleader/chef eller specialist inom olika områden.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom redovisning/lön. Du har gedigna kunskaper inom redovisning, tid, schema och lönehantering. Du brinner för digitalisering och har erfarenhet av moderna IT-miljöer kopplat till redovisning och lön. Du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi/lön/IT. Du är utvecklingsinriktad och bidrar aktivt i kontinuerligt förbättringsarbete. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i systemanvändarens problem samtidigt som du är strukturerad och utreder ärendet på ett effektivt sätt. Din pedagogiska ådra gör att du har lätt för att hjälpa andra, oavsett kunskapsnivå. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.

Vi erbjuder 

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat
* Sommartid med 35/h arbetsvecka
* Tjänstepension
* Friskvårdsbidrag
* Privat sjukvårdsförsäkring

Viktig information & Ansökan

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I den här rekryteringsprocessen samarbetar SoftOne med SJR. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Simon Jordal/Recruitment Consultant.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Varmt välkommen med din ansökan via denna sida!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Som fullstack-utvecklare .Net på SoftOne kommer du att jobba i ett av våra två SCRUM-team.  Ett av teamen fokuserar på vår ERP-produkt och det andra på HR-produkten. Dina närmsta kollegor är andra fullstack-utvecklare inom .Net, webbutvecklare samt QA:s/testare som tillsammans ser till att vi skapar produkter med hög kvalitet och att vi ligger i framkant rent tekniskt. I SCRUM-teamen ingår även en produktägare som säkerställer att vi följer produkternas vision och att vi gör bra prioriteringar för att skapa så mycket affärsnytta som möjligt för våra kunder. Läs mer om vår SaaS-lösning och lär känna vår CTO Jimmy Sigwid här

Vad kommer du att göra? 

Arbetsuppgifterna innebär utveckling i .Net, både backend och frontend i vår SaaSlösning. Eftersom du är en del av ett SCRUM-team så kommer du även vara med att tillsammans med resten av teamet grooma user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintarna, delta i Sprint reviews och retrospektiv för att göra teamets situation ännu lite bättre under kommande sprint. Vi tillämpar även delar inom Extreme programmering varför vi jobbar med kodgranskning, parprogrammering och mobprogrammering. 

På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi gör deploy till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent feedback på det vi gör. Vår deploy är automatiserad i Azure Devops och vi strävar efter att ständigt förbättra vår deploy pipeline genom automatiserade enhetstester, integrationstester och prestandatester. 

Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend. För frontend används AngularJS/Angular och Typescript. För tillfället har vi vissa tjänster i Azure och vi lyfter kontinuerligt in fler funktioner i Azure. 

Vad är det vi söker? 

Vi söker dig som precis som vi vill skapa produkter med hög kvalitet. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du verkligen vill utvecklas och hela tiden strävar efter att bli bättre och lära dig mer. Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som .Net-utvecklare och utvecklat webbaserade lösningar. Du kan ha en spets men vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i hela stacken. Våra kunder kräver hög tillgänglighet och bra prestanda på vår SaaSlösning så det är viktigt att du har den inställningen när du utför ditt arbete. Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av utveckling av en SaaSlösning. 

För att lyckas i rollen behöver du vara teamorienterad, att bygga effektiva självorganiserande team är viktigt för oss och då är det viktigt att varje ny person bidrar till detSamtidigt som du ändå ska vara trygg i din roll som utvecklare och vara självgåendeDu gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Att du gillar teknik är en självklarhet. 

Vi erbjuder! 

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat
* Sommartid med 35/h arbetsvecka
* Tjänstepension
* Friskvårdsbidrag
* Privat sjukvårdsförsäkring

Känns det intressant? 

Kontakta Jimmy Sigwid på jimmy.sigwid@softone.se eller telefon 070 774 69 96 om du undrar något, vill diskutera något eller om du vill skicka in ditt CV. Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Som mobilapputvecklare på SoftOne kommer du att jobba i ett av vårt SCRUM-team. Dina närmsta kollegor är fullstack-utvecklare inom .Net, webbutvecklare samt QA:s/testare som tillsammans ser till att vi skapar produkter med hög kvalitet och att vi ligger i framkant rent tekniskt. I SCRUM-teamen ingår även en produktägare som säkerställer att vi följer produkternas vision och att vi gör bra prioriteringar för att skapa så mycket affärsnytta som möjligt för våra kunder. Läs mer om vår SaaS-lösning och lär känna vår CTO Jimmy Sigwid här, samt en av våra andra mobilapputvecklare här.

Vad kommer du att göra? 

Arbetsuppgifterna innebär native utveckling med Objective-C och Java av vår mobilapp SoftOne GO för iPhone och Android, både backend och frontend. Eftersom du är en del av ett SCRUM-team så kommer du även vara med att tillsammans med resten av teamet grooma user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintarna, delta i Sprint reviews och retrospektiv för att göra teamets situation ännu lite bättre under kommande sprint. Vi tillämpar även delar inom Extreme programmering varför vi jobbar med kodgranskning, parprogrammering och mobprogrammering. 

På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi gör deploy till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent feedback på det vi gör. 

Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend. För frontend används AngularJS/Angular och Typescript. För tillfället har vi vissa tjänster i Azure och vi lyfter kontinuerligt in fler funktioner i Azure. 

Vad är det vi söker? 

Vi söker dig som precis som vi vill skapa produkter med hög kvalitet med användaren i fokus. En känsla för UX är därför önskvärd. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du verkligen vill utvecklas och hela tiden strävar efter att bli bättre och lära dig mer. Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som utvecklare av mobilapplikationer och gärna också utvecklat webbaserade lösningar. Du kan ha en spets men vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta i hela stacken. Våra kunder kräver hög tillgänglighet och bra prestanda på vår SaaSlösning så det är viktigt att du har den inställningen när du utför ditt arbete. Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av utveckling av en SaaSlösning. 

För att lyckas i rollen behöver du vara teamorienterad, att bygga effektiva självorganiserande team är viktigt för oss och då är det viktigt att varje ny person bidrar till detSamtidigt som du ändå ska vara trygg i din roll som utvecklare och vara självgåendeDu gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Att du gillar teknik är en självklarhet. 

Vi erbjuder! 

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat
* Sommartid med 35/h arbetsvecka
* Tjänstepension
* Friskvårdsbidrag
* Privat sjukvårdsförsäkring

Känns det intressant? 

Kontakta Jimmy Sigwid på jimmy.sigwid@softone.se eller telefon 070 774 69 96 om du undrar något, vill diskutera något eller om du vill skicka in ditt CV. Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Fler och fler företag upptäcker vinsterna med att outsourca sin lönehantering till SoftOne. Vår outsourcingavdelning växer och vi behöver därför utöka med ytterligare en erfaren löneoutsourcingkonsult. Älskar du lön och trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

SoftOne ligger i digitaliseringens framkant. Med SoftOne Löneoutsourcing erbjuder vi våra kunder en komplett, molnbaserad tjänst för lönehantering. Vi arbetar i vårt egenutvecklade system SoftOne GO Lön/Tid/Bemanning. Du kommer tillsammans med Outsourcing-teamet bli drivande i att skapa goda relationer med våra kunder, stötta dem i sin digitaliseringsprocess och inspirera dem till att växa och utvecklas tillsammans med SoftOne.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av lönehantering och brinner för digitalisering inom HR och ekonomi. Du har goda kunskaper inom lön, schema och tid. Om du även är auktoriserad inom lön är det meriterande. Konsultrollen är en självklarhet för dig och du agerar instinktivt efter debitering och affärsmässighet. För att lyckas i rollen har du ett intresse av lönehantering och IT i stort.

Du är prestigelös, initiativkraftig och van att driva saker på egen hand samtidigt som du trivs att arbeta i tillsammans med ditt team. Du ser möjligheterna att växa, utvecklas och göra karriär inom företaget.

Som person är du social, självständig och noggrann med mycket god förmåga att planera dina arbetsuppgifter. Du trivs med kundkontakt och att ge den bästa service. För rätt kandidat finns framtida karriärmöjligheter inom andra funktioner i organisationen, såsom HR konsult, produktspecialist HR, säljare etc.

Meriterande
 • Erfarenhet från lönehantering inom outsourcing
 • Erfarenhet av nordiska outsourcingkontrakt
Vi erbjuder

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat
* Sommartid med 35/h arbetsvecka
* Tjänstepension
* Friskvårdsbidrag
* Privat sjukvårdsförsäkring

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Anna Möller, HR- och Service & Kvalitetschef,  anna.moller@softone.se. Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. 

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

Placering

Tjänsten är belägen på Stockholmskontoret vid Sergels Torg.

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

SoftOne söker en Verksamhetskonsult till Konsultavdelningen som ansvarar för att implementera och leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå.  Som Verksamhetskonsult arbetar du främst inom områdena schema, bemanning, tid, lön och ekonomi. Arbetet varierar i omfattning och du förväntas vara proaktiv och stöttande i ditt ledarskap gentemot våra kunder.

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Mer om tjänsten

Du ansvarar tillsammans med resten av konsultteamet med att hjälpa SoftOnes kunder. SoftOnes kunder varierar i storlek och finns inom olika branscher såsom handel, hantverkare och tjänstemannasektorn. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, utvecklare och andra kollegor.

I rollen som Verksamhetskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar affärssystemet utifrån kundens förutsättningar och behov så att de får ut maximal affärsnytta. Du hjälper också befintliga kunder att hitta nya funktioner, något som är viktigt då systemet hela tiden utvecklas.

Eftersom SoftOne GO är ett komplett affärssystem innebär ditt arbete en stor variation där en bred kompetens efterfrågas. Erfarenhet inom hela området tid, bemanning, lön och ekonomi är starkt meriterande, men det är inget krav då det finns möjligheter att utveckals och lär sig i rollen. Har du också ett systemintresse ska du definitivt söka till en utvecklingsinriktad och ledande systemleverantör som vill fortsätta växa tillsammans med dig!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år med likvärdiga uppgifter. Du har goda kunskaper inom hela eller delar av yrkesområdena schema, tid, lön och ekonomi samt en god förståelse för redovisning. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom HR eller ekonomi/redovisning. Du har god systemvana, är lättlärd i system och har ett tekniskt intresse som gör att du ser möjligheterna i system och bidrar aktivt i förbättringsarbetet för våra kunder. Du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de större kollektivavtalen (Detaljhandeln, Installation samt Unionen).

Som person är du serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov samtidigt som du är strukturerad. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.

Vi erbjuder

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat
* Sommartid med 35/h arbetsvecka
* Tjänstepension
* Friskvårdsbidrag
* Privat sjukvårdsförsäkring

Ansökan

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. till Lena Gustavsson, Konsultchef, på lena.gustavsson@softone.se.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Är du student och vill jobba extra med testautomatisering inom .Net? 

På SoftOne är löftet mot våra kunder avseende kvalitet och stabilitet det allra viktigaste, vilket speglas i vår utvecklingsprocess. En viktig del är vårt arbete inom testautomatisering för vår SaaS-lösning SoftOne GO. I den här rollen kommer du att arbeta med skapande av GUI-tester och jobba nära både .Net-utvecklare och QA:s i ett av våra SCRUM-team.

Vad kommer du att göra? 

Arbetsuppgifterna innebär skapande av GUI-tester som är baserade på Selenium-teknik och skrivna i .Net C#. Våra tester är integrerade med Browserstacks API vilket innebär att man exempelvis kan testa olika operativsystem, webbläsare, upplösningar osv för alla våra tester via API:t. 

GUI-testerna startas av våra QA:s i samband med regressionstester som görs inför releaser. De är även schemalagda i våra test –och utvecklingsmiljöer. Syftet med GUI-testerna är att kunna testa mer och oftare, men även ersätta en del manuell testning och frigöra tid för mer explorativ testning. 

På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi gör deploy till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent feedback på det vi gör. Vår deploy är automatiserad i Azure Devops och vi strävar efter att ständigt förbättra vår deploy  pipeline genom automatiserade enhetstester, integrationstesterprestandatester och GUI-tester. 

Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend.  För frontend används AngularJS/Angular och TypescriptVi har en hel del tjänster i Azure och lyfter kontinuerligt in fler funktioner. 


Vem är det vi söker?
 

Vi söker dig som – precis som vi – vill skapa produkter med hög kvalitet. Du behöver erfarenhet av objektorienterad programmering och ha ett intresse för testautomatisering. Vidare så gillar du att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. 


Vi erbjuder
! 

En fantastisk möjlighet att bidra till utvecklingen av vår testautomatisering och samtidigt lära dig mer inom områdetEftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det – alltså inga långsamma processer – samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg.

Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären! 


Känns det intressant?

Kontakta Jimmy Sigwid på jimmy.sigwid@softone.se eller telefon 070 774 69 96 om du undrar något, vill diskutera något eller om du vill skicka in ditt CV.  Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. 

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

Om SoftOne

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Välkommen med din spontanansökan

Mejla ditt CV, personliga brev och kontaktuppgifter till oss, hr@softone.se

Några av de förmåner vi erbjuder:

 • Kortare arbetstid under sommaren

 • Centralt läge och härliga lokaler

 • Trygghetspaket med pension och försäkringsskydd

 • Platt organisation med korta beslutsvägar

 • Ständig utveckling med stora karriärsmöjligheter

 • Årliga konferensresor

Vi är SoftOne – läs mer här!