Lönecenter

SoftOne Lönecenter har tjänster som marknaden behöver idag. I över 30 år har SoftOne Group utvecklat och supporterat affärslösningar, och idag för 2000 företag. Genom nära arbete med våra kunder, marknaden och vår erfarenhet har vi tagit fram lönetjänster som ligger i tiden.

Låt SoftOne Lönecenter hjälpa er utifrån erat behov. Vi vet att behov av tjänster varierar och ska vara anpassningsbart, allt från rådgivning till outsourcing av löner. Låt därför SoftOne Lönecenter med vårat moderna och digitala arbetssätt utveckla och stötta er med lönerna i den omfattning som passar er. Antingen i vissa processer eller med full löneoutsourcing. Med SoftOne Lönecenter får ni utöver moderna lösningar och tjänster, rådgivning från våra duktiga lönecontrollers.

Vill du veta mer om Lönecenter?

Kontakta oss via formuläret nedan, eller via lonecenter@softone.se alternativt via telefon 0771-55 69 00

Välj det som passar er organisation bäst. Bas, extra eller extra allt!

Kollektivavtal
Lönepartner
Full-service
TOLKNING

Regelverk och rådgivning kollektivavtal
RÅDGIVNING

Månatligt stöd av löneprocesser
LÖNECENTER BACKUP

Försäkring av lönekörning vid oplanerad frånvaro
LÖNECENTER FULL

Administrera hela löneprocessen för er. Inkluderar rapportering efter lönekörning.

Varför ska du välja löneoutsourcing med SoftOne?

 • Tryggt

  Som kund behöver ni inte vara oroliga för att löneavdelningen är frånvarande. Lön blir inte personberoende, istället får ni ett team med utbildade, lösningsorienterade och moderna lönecontrollers.

 • System

  System utvecklas och det kan ibland vara svårt att hinna med. Detta bevakar Lönecenter åt er. Ni kan vara säkra på att alltid få information om nyheter i SoftOne GO, och att vi jobbar med de senaste uppdateringarna.

 • Kvalitet

  Grunden för att lönerna ska bli korrekta är att lönesystemet är uppdaterat gällande de senaste lagarna och kollektivavtalen. Det händer mycket och det ska hända snabbt. Därför bevakar och uppdaterar Lönecenter detta åt er för att ni ska kunna vara säkra på att rätt lön betalas ut i rätt tid.

 • Utveckling

  SoftOne Group utvecklar sina egna system. Genom att välja Lönecenter och SoftOne Group kan man vara säker på att man har det senaste. Låt Lönecenter hjälpa till att utveckla er verksamhet för att digitalisera och automatisera löneprocessen.

 • Kostnad

  SoftOne Group hanterar de komplexa processerna till en förutsägbar kostnad. Processer förändras, system uppdateras och organisationen kräver digitala lösningar. Att ha denna kunskap internt för att täcka alla delar är mycket dyrt, framförallt vid personalomsättning. SoftOne Lönecenter har alltid kompetensen att utföra arbetet och bevakningen åt er till en förutsägbar kostnad. Kostnaden baseras på antalet lönespecifikationer som företaget genererar och vilken tjänst man nyttjar. Mycket flexibelt helt enkelt!