• SoftOnes Konsulttjänster

  SoftOne erbjuder en rad olika tjänster med målet att ge bästa möjliga stöd för dig som vår kund. Här kan du läsa om våra konsulttjänster och välja det stöd som din verksamhet har behov av.

SoftOnes konsulttjänster

När du väljer att bli kund hos SoftOne så kan du ta hjälp av våra erfarna konsulter för att komma igång och kunna utnyttja alla möjligheter i våra system. Nedan ser du några av våra konsulttjänster. Har du andra behov kan vi skräddarsy en tjänst eller uppsättningsjustering för er.

 • 1000-milaservice
  10 000:-

  SoftOne erbjuder sina kunder en 1000-milaservice. Det är en grundlig genomgång av systemuppsättningen och arbetssättet i systemet samt se till att er uppsättning är optimerad utefter era verksamheters behov. Genomgången arrangeras av någon av SoftOnes verksamhetskonsulter.

  En 1000-mila service görs under två halvdagar, via webben. Läs mer här. Bokas via konsult (at) softone.se.

 • SoftOne GO Tid/Bemanning - UPPSÄTTNING Ekonomisk uppföljning
  Från 5000:-

  Ekonomisk uppföljning är ett verktyg där du kan mäta budgeterad försäljning, budgeterade timmar och budgeterade lönekostnader mot planerat schema och utfall i Schemaplaneringen. Nyckeltalen för FPAT och LPAT räknas ut löpande. Detta säkerställer att du har rätt bemanning i förhållande till budget och försäljningens fördelning över dagen. Du får full överblick över budget, planering, verklighet och nyckeltal.

  Tjänsten inkluderar 1) Utbildning (via Microsoft Teams): Genomgång och demo av funktionaliteten. 2) Kartläggning av era behov och uppsättning i er miljö. 3) Genomgång av funktionerna i kundens miljö (via Microsoft Teams). Bokas via konsult (at) softone.se