SoftOne GO Närvaroterminal

SoftOne utvecklar och erbjuder mjukvaran SoftOne GO Närvaroterminal. Du kan använda valfri hårdvara som uppfyller systemkraven från den leverantör du önskar. Två leverantörer som vi kan rekommendera är Brightech och Logic IT. SoftOne ansvarar inte för installation, support eller garanti gällande hårdvara.

Vad erbjuder SoftOne GO Närvaroterminal

SoftOne GO Närvaroterminal är vår egenutvecklade mjukvara för närvaroregistrering. Medarbetarna kan antingen använda sig av mobilappen eller en terminal. I SoftOne GO Närvaroterminal har den anställde möjlighet att:

  • Se sitt schema
  • Se vilka kollegor som arbetar
  • Registrera när man börjar arbeta, tar rast samt slutar för dagen
  • Se planerad arbetstid
  • Se saldo
  • Registrera frånvaro, övertid eller tid på annan avdelning
  • Se meddelanden

Systemkrav för SoftOne GO Närvaroterminal

Minikraven för vald hårdvara för att terminalen ska fungera är:

Processor: Motsvarande Intel Core i3 eller bättre
Internminne (RAM): 4 GB (Gäller enbart SoftOne Närvaroterminal. Ta hänsyn till systemkrav för andra applikationer.)
Hårddisk: 1 GB ledigt, SSD
Skärmupplösning: 1024*768, 1280*1024, 1280*800
Internetuppkoppling: 30 Mbit/s ner, 10 Mbit/s upp
Operativsystem: Windows 10, Android 10, iOS 14 eller senare

Närvaro i en mobilapp: Android 11, iOS 14 eller senare

Brightec Time har varit specialister på att producera pekskärmsterminaler sedan 1999. Tillverkare av den robusta men moderna pekskärmsterminalen TS40, anpassad för SoftOne Närvaroterminal. Oavsett din affärsbakgrund kan du använda dem för att generera kritisk medarbetardata för SoftOne GO, exakt lön, schemahantering och planeringseffektivitet.

För att hålla ditt företag igång tillhandahåller Brightec Time support och garantiservice för hårdvara under det första året inklusive reparationer, delar, e-post och telefontjänst. För SoftOnes kunder erbjuder vi nu ett andra år med support och garanti utan extra kostnad (support och reparationer).

TS40 är en beprövad och populär terminal med en integrerad RFID-taggläsare, smartcard-läsare (tillval), tydlig och lättläst 15-tums färgskärm. För att beställa din TS40-terminal, följ länken nedan.

Logic IT är en leverantör som byggt skräddarsydda datorlösningar sedan 1991. De förser företag med professionell AV & IT, där kvalitet, hållbarhet och säkerhet kombineras med ett ekonomiskt perspektiv.

För SoftOnes kunder levereras Carator Paneltouch, en tidterminal framtagen för hållbarhet och stabilitet. Med den senaste tekniken tillsammans med historiken från industrin ger Paneltouch er en trygg funktion som fungerar. Skärmen kommer förinstallerad med Windows 10 operativsystem och SoftOne Närvaroterminal. Dessa kan med enkelhet kombineras med olika tekniska enheter.

Leveranserna förpackas med hög precision och service när ni beställer er tidterminal. Tidterminalen är anpassad för att enkelt monteras på väggen och ni är snabbt igång med tjänsten. Med denna touchbaserade paneldator arbetar ni enkelt och effektivt.