Beställ tidterminaler

SoftOne utvecklar och erbjuder mjukvaran SoftOne TimeStamp. Du kan använda valfri hårdvara, men här hittar ni våra anvisade leverantörer, TimeTerminal och Data Professional. Nedan presenterar de sina företag och sina tidterminaler. Ni beställer tidterminaler och tillbehör direkt från de fristående leverantörernas hemsidor, via länkarna under respektive leverantör nedan.

Systemkrav SoftOne Timestamp

Minimikrav 
Processor: Motsvarande Intel Core i3 eller bättre
Internminne (RAM): 4 GB (Gäller enbart SoftOne Timestamp. Ta hänsyn till systemkrav för andra applikationer.)
Hårddisk: 1 GB ledigt, SSD
Skärmupplösning: 1280×1024
Internetuppkoppling: 10 Mbit/s ner, 2 Mbit/s upp
Operativsystem: Windows 7 +

Rekommendationen är att dubblera internminne. Vid fler än 400 anställda rekommenderas en internetuppkoppling på 30 Mbit/s ner och 10 Mbit/upp.

Information om SoftOne Timestamp

SoftOne Timestamp är SoftOnes egenutvecklade mjukvara för närvaroregistrering.

I SoftOne Timestamp har de anställda möjlighet attregistrera sina närvarotider och ange avvikelseorsaker.

Förutom att registrera närvarotider kan de anställda även se sitt schema, sina saldon, kvarvarande rast ochinformationsmeddelanden som verksamheten vill dela via tidterminalen. Det går även att skriva ut en brandlista från terminalen.

SoftOne Timestamp har ett offline-läge vilket möjliggör att tidterminalen fungerar även utanuppkoppling mot nätverket.

Brightec Time

Tillverkare av den robusta men moderna pekskärmsterminalen TS40, anpassad för SoftOnes programvara TimeStamp. Oavsett din affärsbakgrund kan du använda dem för att generera kritisk medarbetardata för SoftOne GO, exakt lön, schemanhantering och planeringseffektivitet.

Brightec Time, baserat norr om Stockholm, har varit specialister på att producera pekskärmsterminaler av hög kvalitet sedan 1999. Med 6 000 sålda terminaler och över 200 000 användare varje dag har kunder direkt tillgång till professionell och erfaren support för att hjälpa till att hålla er verksamhet igång.

TS40 är en beprövad och populär terminal med en integrerad RFID-taggläsare, smartcard-läsare (tillval), tydlig och lättläst 15-tums färgskärm. Med bästa komponenterna har den designats, konstruerats och kalibrerats för användning 365 dagar om året. En terminal som är “Built 4 Business”.

För att hålla ditt företag igång tillhandahåller Brightec Time support och garantiservice för hårdvara under det första året inklusive reparationer, delar, e-post och telefontjänst. För SoftOnes kunder erbjuder vi nu ett andra år med support och garanti utan extra kostnad (support och reparationer).

För att beställa din TS40-terminal, följ länken nedan.

Brightec Time – Workforce Managements bästa vän

Data Professional

Data Professional är en Stockholmsbaserad hårdvaruleverantör som byggt skräddarsydda datorlösning sedan 1991. Vi förser företag med professionell IT, där kvalitet, hållbarhet och säkerhet kombineras ut ur ett ekonomiskt perspektiv. Data Professional driver den digital utvecklingen tillsammans med tillverkare av hårdvara och mjukvara, för att med hjälp av produkterna hjälpa er uppnå produktivitet och era mål.

För SoftOnes kunder levererar vi Carator Paneltouch, en tidterminal framtagen för hållbarhet och stabilitet. Med den senaste tekniken tillsammans med historiken från industrin ger Paneltouch er en trygg funktion som fungerar. Skärmen kommer förinstallerad med Windows 10 operativsystem och SoftOnes programvara TimeStamp. Dessa kan med enkelhet kombineras med olika tekniska enheter.

Leveranserna  förpackas med hög precision och service när ni beställer er tidterminal. Tidterminalen är anpassad för att enkelt monteras på väggen och att ni snabbt kommer igång. Med denna paneltouch arbetar ni effektivt och enkelt.
Klicka och ta del av erbjudandet.