SoftOnes tjänster

SoftOne Group erbjuder en rad olika tjänster med målet att ge bästa möjliga stöd för dig som kund oavsett om du är ny kund eller har använt vår affärsplattform länge. Våra konsulter har lång erfarenhet inom affärsprocesser och IT-system. Tjänsterna rör alltifrån implementerar, utbildningar, utökning av licenser till omfattande konsultarbeten.

Lönecenter

Låt SoftOne vara din löneavdelning. Vi tar ansvar för att lönerna blir rätt och betalas ut i tid, men vi sköter också all statistik och rapportering till olika myndigheter och organisationer. Läs mer.

Konsult

När du väljer att bli kund hos SoftOne så får du hjälp av våra erfarna konsulter för att komma igång och kunna utnyttja alla möjligheter i våra system.

Som befintlig kund kan du boka en optimering av din systemuppsättning, en 1000-milaservice.

Service & Kvalitet

Som SoftOne-kund får du hjälp från våra duktiga produktspecialister och tillgång till vårt Digitala Kundcenter. Här kan du rapportera och följa upp dina supportärenden och få tillgång till vår FAQ. Läs mer.

Utbildning

SoftOne anordnar utbildningar så att du som användare ska få ut så mycket som möjligt av affärssystemens funktioner. Det kan vara antingen lite kortare webbutbildningar uppkopplad vid egen dator eller salsutbildningar hos oss i våra lokaler  i Stockholm. Läs mer.

SoftOne-dagen

Som kund hos SoftOne får du tillgång till användarträffar, utbildningar och andra aktiviteter. Softone-dagen är årets största händelse för SoftOne där vi samlar våra kunder för att inspireras och utbyta erfarenheter. Läs mer.