Coop Halland ny kund inom Workforce Management och lönesystem

SoftOne levererar Workforce Management och Lönesystem till Coop Halland som består av 11 butiker och cirka 150 anställda med målet att öka deras effektivitet och produktivitet, snabba upp och förenkla deras processer.

Mitt projekt-14 (2)

Coop Halland ny kund inom Workforce Management och Lönesystem

Genom SoftOnes ramavtal med Coop Sverige vill vi välkomna Coop Halland.

SoftOne levererar Workforce Management och Lönesystem till Coop Halland som består av 11 butiker och cirka 150 anställda med målet att öka deras effektivitet och produktivitet, snabba upp och förenkla processer och rutiner med hjälp av ett komplett affärssystem. Leveransen kommer möjliggöra realtid-data för uppföljning av personalkostnader vilket kommer hjälpa Coop Halland att få värdefulla insikter som kommer stötta deras dagliga verksamhet och bidra till ökad kostnadskontroll.

–  När du så träffsäkert som möjligt kan jobba med prognostisering av kostnader i din bemanning så kommer beslutsfattande bli bättre på alla ställen i organisationen säger Joel Köhl, VD på SoftOne Sverige.

 

En viktig del är att Coop Halland kommer kunna utgå från en gemensam databas som stöder flera av deras verksamhets olika processer. Det innebär att alla deras medarbetare utgår från samma aktuella och relevanta data. Alla jobbar i samma verklighet och utgår från samma information.

 

Om SoftOne

SoftOne utvecklar och levererar affärsplattformen SoftOne Go som rymmer alltifrån bemanningsplanering, strategisk planering, försäljning, projektplanering, ekonomisystem och lönecenter till små och medelstora företag och organisationer.

Idag har vi mer än 100.000 användare och är en stolt leverantör till kunder som bland annat ICA, Coop, Tele2, Mathem och Axfood.

Med säte i Stockholm verkar SoftOne i Sverige och Finland med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

 

SHARE THIS ARTICLE

Vi hjälper dig att hitta rätt