Axfood vinner Digitaliseringspriset 2023 för sina insatser i SoftOne GO

Digitaliseringspriset 2023 för Årets digitala vinnare går till Axfood. Digitaliseringspriset delas ut till kunder som under året har utmärkt sig med inspirerande digitaliseringsinsatser. I år utmärker sig Axfood med sina digitaliseringsinsatser. Axfood tilldelas Digitaliseringpriset för sitt enastående arbete med onboarding av Citygross-kedjan i SoftOne GO. Tina Öjebrant och Anna Aller från Axfood tog emot priset […]

Axfood Digitaliseringspris digitaliseringsinsatser SoftOne GO

Digitaliseringspriset 2023 för Årets digitala vinnare går till Axfood. Digitaliseringspriset delas ut till kunder som under året har utmärkt sig med inspirerande digitaliseringsinsatser. I år utmärker sig Axfood för sin onboarding av Citygross i SoftOne GO.

Axfood tilldelas Digitaliseringpriset för sitt enastående arbete med onboarding av Citygross-kedjan i SoftOne GO. Tina Öjebrant och Anna Aller från Axfood tog emot priset under digitala SoftOne-dagen. Axfood är kund hos SoftOne och har nu imponerat i sina digitaliseringsinsatser för att onboarda kedjan Citygross i SoftOne GO.

Motiveringen lyder: Axfood har utnämnts till vinnare av Årets digitala resa för ett enastående digitaliseringsarbete. Axfood har på ett skickligt sätt nyttjat affärsplattformen SoftOne GO med egna resurser för att på ett imponerande sätt själva implementera och onboarda Citygross-kedjan. Detta har gjorts på ett föredömligt och mycket tidseffektivt tillvägagångssätt.

Vi hjälper dig att hitta rätt