Elfirman Ackduel vinner Digitaliseringspriset 2023 för sina insatser i SoftOne GO

Digitaliseringspriset 2023 för Årets digitala resa går till elfirman Ackduel. Digitaliseringspriset delas ut till kunder som under året har utmärkt sig med inspirerande digitaliseringsinsatser. I år utser vi Ackduel för sitt driv i implementationen av nya moduler och funktioner i SoftOne GO. Stockholmsbaserade elfirman Ackduel tilldelas Digitaliseringpriset för sitt engagemang och driv i arbetet med […]

Ackduel vinner Digitaliseringspriset 2023

Digitaliseringspriset 2023 för Årets digitala resa går till elfirman Ackduel. Digitaliseringspriset delas ut till kunder som under året har utmärkt sig med inspirerande digitaliseringsinsatser. I år utser vi Ackduel för sitt driv i implementationen av nya moduler och funktioner i SoftOne GO.

Stockholmsbaserade elfirman Ackduel tilldelas Digitaliseringpriset för sitt engagemang och driv i arbetet med SoftOne GO. Ackduel var tidigare kund i det numera SoftOne-ägda bolaget Scrollan men har nu tagit klivet över till affärsplattformen SoftOne GO. Ackduel är en mycket aktiv användare och de har lagt stort fokus på att optimera och effektivisera processer och användadet av plattformen. 

Motiveringen lyder: Ackduel har utnämnts till vinnare av Årets digitala resa för ett imponerande digitaliseringsarbete. Ackduel har i sin resa från Scrollan in i SoftOne GO tagit tillvara på såväl viktiga funktioner som processer. Genom att använda affärssystemet som en plattform för effektivitet och struktur, fortsätter Ackduel att driva ett framgångsrikt och lönsamt bolag.

Vi hjälper dig att hitta rätt