City Gross, ny kund inom Workforce Management

Genom SoftOnes nära samarbete med Axfood vill vi välkomna City Gross till vår kundbas. City Gross grundades 1993 och är en butikskedja inom dagligvaruhandeln med cirka 3,000 anställda och 40 butiker runt omkring i Sverige. City Gross erbjuder förutom fysiska butiker även e-handel med hemleverans av dagligvaror och matkassar.

Mitt projekt-15 (1)

City Gross, ny kund inom Workforce Management

Genom SoftOnes nära samarbete med Axfood vill vi välkomna City Gross till vår kundbas. City Gross grundades 1993 och är en butikskedja inom dagligvaruhandeln med cirka 3,000 anställda och 40 butiker runt omkring i Sverige. City Gross erbjuder förutom fysiska butiker även e-handel med hemleverans av dagligvaror och matkassar. 

– Dagligvaruhandel är ett prioriterat tillväxtområde för oss och därför känns det förstås bra att City Gross nu blir en ny kund till oss. Nu ska vi fokusera på att skapa rätt förutsättningar för ett nära och effektivt samarbete med City Gross och genom vår leverans öka kundens produktivitet och effektivitet inom Workforce Management säger Joel Köhl, VD på SoftOne Sverige.Om SoftOne

SoftOne utvecklar och levererar affärsplattformen SoftOne Go som rymmer alltifrån bemanningsplanering, strategisk planering, försäljning, projektplanering, ekonomisystem och lönecenter till små och medelstora företag och organisationer.

Idag har vi mer än 100.000 användare och är en stolt leverantör till kunder som bland annat ICA, Coop, Tele2, Mathem och Axfood.

Med säte i Stockholm verkar SoftOne i Sverige och Finland med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

SHARE THIS ARTICLE

Vi hjälper dig att hitta rätt