Den nya generationens löneroll och hur det påverkar dig

Den nya generationens löneroll och hur det påverkar dig Lön och lönerollens utveckling är onekligen ett spännande ämne. Intresset för SoftOnes webinar på temat var stort. Missade du livestreamingen och vill ladda ner webinariet? Fyll bara i den här formuläret så mejlar vi inspelningen tillsammans med presentationen i en kondenserad version av höjdpunkterna till dig! Vad […]

Den nya generationens löneroll och hur det påverkar dig

Lön och lönerollens utveckling är onekligen ett spännande ämne. Intresset för SoftOnes webinar på temat var stort. Missade du livestreamingen och vill ladda ner webinariet? Fyll bara i den här formuläret så mejlar vi inspelningen tillsammans med presentationen i en kondenserad version av höjdpunkterna till dig!

Vad webinariet handlar om

Digitala verktyg gör att dagens lönespecialist kan byta administration mot strategi. Även kraven förändras. Arbetet ska vara verksamhetsnära och datadrivet där analys skapar insikt med hjälp av teknik. Känner du igen dig i beskrivningen av den nya generationens löneroll? Vill du veta mer om vad den i praktiken betyder för lönekåren? Då ska du ta del av vårt webinar med löneexperten Joel Köhl som djupdyker i lönerollens utveckling och framtid.

Vi hjälper dig att hitta rätt