SoftOne anställer Mattias Anrep som VD på SoftOne HRM-System AB

Vi satsar på Tid, Bemanning och Lön med lansering av SoftOne HRM-system AB.

Som ett led i att öka fokus på affärsområde HRM, med Tid, Bemanning, Lön och HR, så lanserar SoftOne Group det helägda dotterföretaget SoftOne HRM-System AB och anställer Mattias Anrep som VD.

Affärsområde HRM har tidigare ingått i SoftOne Sverige, men som eget bolag så ökar vi fokus på HRM-lösningar samt att kompetensen inom HRM som domän samordnas för att kunna ge mer till kunderna. Som eget bolag kan vi nu satsa än mer fokuserat på HRM-system med effektivare insatser gentemot befintliga kunder, partners och potentiellt nya kunder.

Mattias Anrep har utnämnts till VD för SoftOne HRM-System AB och tillträde den 15 april 2024. Mattias har en gedigen erfarenhet inom området och kommer att bidra med kompetens och sin expertis inom området för HRM och workforce management (WFM).

”Jag brinner för HRM-lösningar och jag har arbetat med Tid och Bemanningslösningar i hela min yrkeskarriär. Det är ett naturligt steg för mig att nu ta ledningen för en framgångsrik verksamhet baserat på en både kraftfull och oerhört användarvänlig lösning baserat på SoftOne GO Affärsplattform tillsammans med en fantastiskt uppskattad mobilapp för såväl iPhone som Android,” säger Mattias Anrep, CEO på SoftOne HRM-System AB.

Mattias Anrep VD HRM-system
Mattias Anrep

”Marknaden för HRM-lösningar, med spjutspetsen Tid, Bemanning och Lön, ökar starkt. Det är ju ett sätt för företagen att möta lågkonjunkturen och ökade priser. SoftOne GO Tid och Bemanning finns idag på många ledande kedjor och vi vill nu öka takten och ta in betydligt fler kedjeföretag som ett led i den starka tillväxtresa SoftOne Group befinner sig i. Mattias Anrep har lång erfarenhet av Tid och Bemanning för såväl den nordiska som den internationella marknaden och jag upplever att Mattias är rätt person att tillsammans med sitt team driva denna verksamhet framgångsrikt,” säger Håkan Lord, Group CEO och grundare SoftOne Group.

SoftOne HRM System AB ansvarar för såväl försäljning, konsultverksamhet som lönecenter på den svenska marknaden, men även i Norden (Danmark och Norge) för större kedjor. SoftOne HRM-System ansvarar även för att samordna en virtuell organisation runt HRM bestående av produktutvecklare, produktspecialister, produktägare och Business Analysts. Joel Köhl, tidigare VD SoftOne Sverige AB, tillträder som styrelseledamot i styrelsen för bolaget tillsammans med Maja Sahlin, CFO, och Håkan Lord, Group CEO SoftOne Group.

Om SoftOne Group

SoftOne Group består av en helägd koncern med moderbolaget SoftOne AB (publ) och de helägda dotterföretagen SoftOne Affärssystem AB, SoftOne HRM-System AB, SoftOne OY, SoftOne AS och SoftOne Applications AB. Verksamheten bedrivs från kontoren i Stockholm, Helsingfors och Colombo.

Vi hjälper dig att hitta rätt