Välkommen Jenny Alfvén

Vi rivstartar augusti med att hälsa Jenny varmt välkommen till SoftOne!

IMG_6603 (002)

Välkommen Jenny Alfvén, ny Product Owner ERP och CPO inom SoftOne Group. Jenny har gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom finans, redovisning, produkt- och verksamhetsutveckling i roller såsom CFO, Konsultchef, Product owner och CPO inom SaaS Affärssystem. Jenny kommer närmast från Unit4 och dessförinnan var Jenny under en dryg 8-årsperiod på PE Accounting, ett utvecklings- och redovisningsföretag.

Jenny Alfvén börjar i sin nya roll som PO ERP (Product Owner ERP) och CPO (Chief Product Officer) på SoftOne Group den 14 augusti 2023.

Jenny ingår i koncernledningen och Jenny rapporterar till CEO för koncernen, SoftOne Group.

Jenny efterträder Anna Westerlind, som efter tre år som CPO, går vidare till en ny befattning som Principal Product Manager inom SoftOne Group.

I rollen som CPO är Jenny chef för Produktavdelningen och har, utöver ansvaret som Product Owner för produktutvecklingsarbetet gällande SoftOne GO ERP (Ekonomi, Försäljning, Projekt och Logistik), även det övergripande produktansvaret för hela SoftOne GO Affärsplattform. Det är Pierre Ellgren som är Product Owner och teamledare för SoftOne GO HRM (Tid, Bemanning, Lön och HR).

”SoftOne investerar runt 35% av omsättningen i produktutveckling, med syftet att ligga inom absoluta framkant med SoftOne GO Affärsplattform som en helhetslösning för medelstora företag. Med Jennys breda erfarenhet från agil utveckling av SaaS Affärssystem och insikter i produktutveckling kommer hon att vara en nyckelperson att tillsammans med de två produktteamen säkerställa att SoftOne fortsätter att växa plattformen i samklang med kunder och den teknologiska utvecklingen”, säger Håkan Lord, CEO och grundare av SoftOne Group.

Vi hjälper dig att hitta rätt