Rexel Sverige och SoftOne Group ingår strategiskt partnerskap

Tillsammans med Rexel Sverige lanserar vi SoftOne GO - Rexel Edition för de mindre elinstallatörsföretagen.

SaaS-bolaget SoftOne Group och Rexel Sverige lanserar SoftOne Go – Rexel Edition för elinstallationsföretag.

Parterna har gemensamt tagit fram SoftOne GO – Rexel Edition, en paketerad version av affärsplattformen SoftOne GO, anpassad för de mindre elinstallationsföretagen. SoftOne GO – Rexel Edition är ett kraftfullt digitalt verktyg för orderhantering med EDI, ROT och Grön teknik, offert och fakturering, kundreskontra, samt dokumentation med bilder, checklistor och egenkontroller. Systemet fyller alla de primära behoven för mindre elföretag som således kan lägga mindre tid på administration, minska svinn och öka sin lönsamhet. När företagen växer kan de enkelt utöka med fler funktioner och användare genom den kompletta affärsplattformen SoftOne GO.

”Vi ser stora värden i att erbjuda våra installatörskunder lösningar som hjälper dem i vardagen. SoftOne’s och vår lösning ger elinstallationsföretag möjligheten att samla sin administration i ett enda verktyg, bli mer effektiva och kunna fokusera på att skapa kundvärde. Med ett strategiskt samarbete och genom våra respektive kunskaper jobbar vi tillsammans för att förenkla vardagen för elinstallatören genom SoftOne GO – Rexel Edition”, säger Jörgen Lundgren, Head of Services & Innovation på Rexel.

Rexel och SoftOne
Fr vänster: Jörgen Lundgren, Head of Services & Innovation på Rexel, Jonas Morin, Affärschef på SoftOne Affärssytem AB och Niclas Smedberg, VD SoftOne Affärssystem AB.

”Vi brinner för elinstallationsföretagen och vi uppskattar det långsiktiga samarbetet med Rexel. Vi ska göra allt för att stötta bolagen till att förenkla, effektivisera och automatisera. I slutändan handlar det om att öka lönsamheten hos elinstallatörerna,” säger Jonas Morin, affärschef Hantverkare på SoftOne Affärssystem AB.

”Hantverkssatsningen är en stor del av SoftOne Affärssystem och vi är stolta över att få vara en del av Rexel Sveriges satsning på de mindre elinstallationsföretagen,” säger Niclas Smedberg, VD på SoftOne Affärssystem AB.


Om SoftOne

SoftOne Group är en framstående nordisk företagsgrupp som utvecklar SaaS-affärsplattformen SoftOne GO. Plattformen inkluderar funktioner som arbetsplanering, tidsregistrering, lönehantering, ekonomistyrning, försäljning, logistik och projektledning. SoftOne är branschledande inom hantverkarsegmentet och har en stark position inom såväl installationsbranscherna, som inom segmentet kedjeföretag inom handeln, till mindre och medelstora företag på den nordiska marknaden.

Vi hjälper dig att hitta rätt