SoftOne genomför lyckad roadshow med ICA

  SoftOne Group genomför under oktober en roadshow för intresserade ICA-butiker över hela landet. Över 50 butiker har hitintills deltagit, med tyngdpunkt på ICA Maxi och ICA Kvantum, men även ICA Supermarket. Syftet är att presentera SoftOne GO Molntjänst för schema, tid och ICA bemanningsoptimering samt ekonomi och lön. På agendan finns en demonstration av […]

 

SoftOne Group genomför under oktober en roadshow för intresserade ICA-butiker över hela landet. Över 50 butiker har hitintills deltagit, med tyngdpunkt på ICA Maxi och ICA Kvantum, men även ICA Supermarket.

Syftet är att presentera SoftOne GO Molntjänst för schema, tid och ICA bemanningsoptimering samt ekonomi och lön. På agendan finns en demonstration av såväl webbgränssnittet för kontoret och cheferena som appen för chef och anställd. En presentation av ICA Bemanningsoptimering ingår också samt en dialog runt erfarenheter hur att införa SoftOne GO Molntjänst på enklaste sätt.

På SoftOne kontor vid Sergels Torg i Stockholm deltog ett 10 tal personer, som på bilden utbildas under ledning av Louise Rigolet, verksamhetskonsult på SoftOne Group med specialisering inom Work Force Management dvs schema, tid och ICA Bemanningsoptimering.

Vi hjälper dig att hitta rätt