SoftOne Group ingår strategiskt samarbetsavtal med Elkedjan

SoftOne Group har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med Elkedjan. Elkedjans medlemmar erbjuds härmed SoftOne GO Affärssystem, en Molntjänst integrerad med Elkedjans lagersystem, för ökad tillväxt och lönsamhet för elinstallationsföretagen. Elkedjan har sett ett behov av ett affärssystem som uppfyller höga krav på tillgänglighet, oavsett var du befinner dig och oberoende av teknisk plattform. Med SoftOne GO Affärssystem får […]

SoftOne Group har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med Elkedjan. Elkedjans medlemmar erbjuds härmed SoftOne GO Affärssystem, en Molntjänst integrerad med Elkedjans lagersystem, för ökad tillväxt och lönsamhet för elinstallationsföretagen.

Elkedjan har sett ett behov av ett affärssystem som uppfyller höga krav på tillgänglighet, oavsett var du befinner dig och oberoende av teknisk plattform. Med SoftOne GO Affärssystem får elinstallationsföretagen och elektrikerna full tillgänglighet överallt, oavsett om via mobilen, plattan eller datorn. SoftOne GO Affärssystem är en helt molnbaserad tjänst som förenklar och ger såväl ekonomiska vinster som stora tidsbesparingar för medlemmarna.

– Styrkan i vårt nya samarbete är inte bara att vi kan erbjuda Elkedjans medlemmar ett affärssystem i en helt molnbaserad lösning utan även att vi hittar gemensamma vinster i vår tillväxt framöver.  Elkedjan är den ledande elinstallations-kedjan i Sverige, som dessutom ligger långt fram i att nyttja den modernaste teknologin för att stödja affären. Vi ser fram emot att understödja Elkedjans medlemmar och att få vara en del i deras framgång. Vi är mycket glada över samarbetet med Elkedjan, säger Håkan Lord, VD och grundare av SoftOne Group.

SoftOne har redan idag flera av Elkedjans medlemmar som kunder, vilket tillsammans med ett behov av att satsa på ett enhetligt och komplett molnbaserat affärssystem för kedjans medlemmar, var upptakten till en diskussion som mynnade ut i samarbetsavtalet mellan SoftOne och Elkedjan.  SoftOne är idag den ledande leverantören på marknaden av Affärssystem som Molntjänst för elinstallatörer.

Elkedjan och SoftOne har tagit fram ett specialpaket för medlemmarna i Elkedjan till en attraktiv månadshyra, som omfattar Order, Tidsbok, Orderplanering, Fakturering, Elektronisk Fakturahantering, EDI, Projektredovisning, Lager med lagerkoppling och prishantering. Till detta är det lätt att komplettera med Ekonomi, Lön, Avtalsfakturering och Koncernredovisning.

En fördel med SoftOne GO Molntjänst är även att det behövs inga investeringar i hård och mjukvara, teknikkonsulter och ej heller så finns inga startavgifter. I Molntjänsten ingår backup tagning och uppdatering av prislistor.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Håkan Lord, VD SoftOne Group

hakan.lord@softone.se

Christian Nordemark, Försäljningschef Elkedjan

christian.nordemark@elkedjan.se

Vi hjälper dig att hitta rätt