SoftOne utökar! Jesper Larsson börjar som chef för SoftOnes nya Lönecenter

SoftOne Group tillsätter nu Jesper Larsson som ny chef för SoftOnes Lönecenter. Jesper kommer närmast från Aditro där han har jobbat i flera roller under 6 år, med bl a digitaliseringsarbete för Aditro Pay i form av nyutveckling, processförbättringar samt nya arbetssätt inom löneområdet.

SoftOnes Lönecenter är en expertorganisation och vi rustar nu för tillväxt. Avdelningen utvecklar nya lönetjänster och bedriver kvalificerade tjänster inom lön, såsom rådgivning, backuptjänster, professionellt stöd mm, samt medverkar vid test och vidareutveckling av SoftOne GO Lön.

Jesper Larsson ingår i ledningen för SoftOne Sverige och rapporterar till Joel Köhl, CEO för Sverige. Jesper kommer närmast från Aditro, där han har jobbat i flera roller under 6 år, bl a med digitaliseringsarbete för Aditro Pay i form av nyutveckling, processförbättringar samt nya arbetssätt inom löneområdet.

– Vi önskar Jesper varmt välkommen till SoftOne Group. Jesper kommer att bidra med sin gedigna kunskap inom Lön till denna viktiga roll där han kommer stötta organisationen samt utveckla tjänsterna för lönehantering. Vi kommer att satsa på att bygga upp en avdelning som ligger i framkant och ger de tjänster som kunderna efterfrågar, säger Håkan Lord, CEO och grundare av SoftOne Group.

SoftOnes Lönecenter erbjuder våra kunder en komplett, molnbaserad tjänst för lönehantering. Vi arbetar i vårt egenutvecklade system SoftOne GO med lön, tid, schema och bemanning för våra kunder som tagit hjälp för sin lönehantering.

Om SoftOne Group

SoftOne Group är ett nordiskt bolag som erbjuder molntjänsten SoftOne GO Affärssystem. SoftOne GO omfattar såväl moduler inom försäljning och ekonomi som projektredovisning, logistik, HR och lön och är den ledande helhetslösningen som molntjänst på den nordiska marknaden. Bland kunderna finns ICA, Elkedjan, Mathem, Tele2 butikerna, Instalco med flera inom detaljhandeln, service-och hantverksföretag och redovisningsbyråer.

Vi hjälper dig att hitta rätt