SoftOne Group tillsätter Maja Johansson som ny CFO

SoftOne Group tillsätter Maja Johansson som ny CFO. Maja har erfarenhet från ledande befattningar inom finansområdet och kommer närmast från rollen som CFO på den börsnoterade koncernen IVISYS. Maja Johansson börjar i sin nya roll som CFO, Chief Financial Officer, den 30:e november.

SoftOne Group tillsätter Maja Johansson som ny CFO

Maja Johansson har erfarenhet från ledande befattningar inom finansområdet och kommer närmast från rollen som CFO på den börsnoterade koncernen IVISYS. Maja efterträder Magnus Björnum, som efter nio år på SoftOne går vidare till nya utmaningar.

Maja Johansson välkomnas av CEO och grundare Håkan Lord.

Som CFO på SoftOne Group ansvarar Maja för koncernens finans- och ekonomifrågor samt vidareutveckling av den koncerngemensamma ekonomifunktionen. Maja kommer även att ansvara för Legal, HR och Compliance för koncernen. Maja ingår i koncernledningen och tar plats i styrelsen för SoftOne Sverige och SoftOne OY samt styrelsesuppleant i SoftOne AB (publ). Maja rapporterar till CEO för koncernen.

Maja har en bred erfarenhet inom redovisning och controlling. Hon har en bakgrund som Financial Controller Analyst och Associate på NatWest Nordisk Renting AB och har även arbetat på Skattemyndigheten och redovisningsbyrå. Maja är civilekonom och har en MBA från Örebro Universitet där hon inriktat sig på strategi och verksamhetsutveckling.

– Vi vill hälsa Maja varmt välkommen till oss på SoftOne Group. Med de erfarenheter och perspektiv som Maja Johansson har, kommer hon att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av en effektiv och stark finansfunktion inom koncernen och bidraga till en ökad tillväxt och nå koncernens höga mål, säger Håkan Lord, CEO och grundare av SoftOne Group.

Om SoftOne Group

SoftOne Group är ett nordiskt bolag som erbjuder molntjänsten SoftOne GO Affärssystem. SoftOne GO omfattar såväl moduler inom försäljning och ekonomi som projektredovisning, logistik, HR och lön och är den ledande helhetslösningen som molntjänst på den nordiska marknaden. Bland kunderna finns ICA, Elkedjan, Mathem, Tele2 butikerna, Instalcomed flera inom detaljhandeln, service-och hantverksföretag och redovisningsbyråer.

Vi hjälper dig att hitta rätt