SoftOne Group utser Rasmus Staberg till Group CTO

SoftOne Group förstärker utvecklingsteamet och välkomnar Rasmus Staberg som ny Group CTO. Rasmus blir ansvarig för utvecklingsavdelningarna i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Rasmus Staberg CTO SoftOne@2x

Vi är glada över att hälsa Rasmus Staberg varmt välkommen till SoftOne Group. 

Rasmus kommer närmast från jobbet som Engineering Manager på Tink/Visa där han ansvarade för utvecklingen av en av bolagets nya produkter. Rasmus har närmare 20 års erfarenhet i rollen som CTO på snabbväxande företag med fokus på  komplexa plattformar i en internationell miljö. Han har bland annat arbetat på företag  såsom FormPipe Software och Pocket Mobile/Trimble. Han har även som VD drivit upp egna konsultbolag inom systemutveckling till 100-talet anställda.

”Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med Rasmus för att ta vår SaaS-affärsplattform, SoftOne GO, till nästa nivå inom ramen för den starka tillväxtresa vi gör. Rasmus har en bred teknisk bakgrund med liknande befattningar som grund i snabbväxande techföretag med förståelse kring hur tekniken kan bidra till bättre affärer. Vi ligger i digitaliseringens framkant och tar nu nya steg för att fortsätta det arbetet i samklang med våra kunder och partners,” säger Håkan Lord, CEO och grundare SoftOne Group.

”Jag ser fram emot att ytterst ansvara för den tekniska utvecklingen av en mycket stark affärsplattform i en framåtlutad företagsgrupp som SoftOne Group. Affärsplattformen är både bred och djup, riktad till medelstora företag och kedjor på den nordiska marknaden. Jag tycker det är spännande såväl som utmanande att ansluta till det starka tech-teamet, som ju alla brinner för att ligga i framkant och att vara nära våra kunder och understödja deras digitaliseringsresor inom såväl tid, bemanning, HR och lön som inom ekonomi, försäljning, logistik och projektredovisning. Jag uppskattar att SoftOne Group ligger i framkant säkerhetsmässigt och har ett ledningssystem enligt ISO27001, detta är något vi fortsatt kommer att prioritera under min ledning,” säger Rasmus Staberg, Group CTO SoftOne Group.

För mer information, kontakta:

Håkan Lord, CEO SoftOne Group, hakan.lord@softone.se
Rasmus Staberg, Group CTO SoftOne Group, rasmus.staberg@softone.se

Om SoftOne

SoftOne Group är en framstående nordisk företagsgrupp som utvecklar den molnbaserade affärsplattformen SoftOne GO. Plattformen inkluderar funktioner som arbetsplanering, tidsregistrering, lönehantering, ekonomi-styrning, försäljning, logistik och projektledning. Positionerat som ledare inom detalj- och hantverks-sektorerna betjänar SoftOne kunder inom logistik, tjänster, tillverkning och redovisningsfirmor, inklusive Orkla, Halva, ICA, Axfood, Tele2, Coop och Nike. SoftOnes huvudkontor är strategiskt belägna i Stockholm, Helsingfors och Colombo.

Vi hjälper dig att hitta rätt