SoftOne tecknar avtal med Axfood

Axfood har under längre tid kartlagt och utvärderat olika lösningar för Tidsredovisning för kedjorna Willys, Hemköp, Snabbgross och Eurocash. Axfood har ingått ett ramavtal med SoftOne Group angående SaaS-tjänsten SoftOne GO Tid och Bemanning.   SoftOnes modulbaserade molntjänst, SoftOne GO Tid och Bemanning, skapar förutsättningar för kedjor att arbeta på ett likvärdigt sätt inom hela […]

Axfood har under längre tid kartlagt och utvärderat olika lösningar för Tidsredovisning för kedjorna Willys, Hemköp, Snabbgross och Eurocash. Axfood har ingått ett ramavtal med SoftOne Group angående SaaS-tjänsten SoftOne GO Tid och Bemanning.

 

SoftOnes modulbaserade molntjänst, SoftOne GO Tid och Bemanning, skapar förutsättningar för kedjor att arbeta på ett likvärdigt sätt inom hela organisationen. All data samlas på ett ställe vilket skapar ökad struktur och kontroll. Med en rollbaserad uppbyggnad hanteras åtkomst och rättigheter för att passa alla anställningsnivåer inom en butikskedja. Systemadministratörer arbetar oftast i webblösningen och övriga medarbetare och chefer i mobilapplikationen som smidigt tillhandahåller de tjänster som nyttjas av butikspersonal respektive chefer. Alla anställda arbetar i ett liknande gränssnitt i samma system med hög tillgänglighet i molnet.

 

Modullösningen erbjuder en flexibilitet där kundföretag utifrån sina behov och andra systemlösningar kan välja att integrera med andra, befintliga system.

 

En stor fördel med Tidsredovisningen är möjligheten att optimera scheman och administrationen kring schemaplanering. Det säkerställer också en hög kvalitet på lönehanteringen.

 

Med en utvecklad inbyggd hierarkisk ekonomisk kedjestruktur i molntjänsten är målsättningen att kunna ta tillvara på styrkan av central överblick och styrning med det lokala arbetet på butiks- och regionnivå. Det möjliggör ett enhetligt arbetssätt och uppfyllande av regelverk vilket förenklar butiksadministrationen och förstärker konkurrensfördelarna på marknaden.

 

 

SoftOne Group
SoftOne Group är ett nordiskt bolag som erbjuder molntjänsten SoftOne GO Affärssystem. SoftOne GO omfattar såväl moduler inom försäljning och ekonomi som projektredovisning, logistik, HR och lön och är den ledande helhetslösningen som molntjänst på den nordiska marknaden. Bland kunderna finns ICA, Axfood, Elkedjan, Mathem, Tele2-butikerna, Instalco med flera inom detaljhandeln, service-och hantverksföretag och redovisningsbyråer.

 

Vi hjälper dig att hitta rätt