Välkommen till 50 nya ICA-kunder!

Vi vill hälsa alla nya ICA-butiker välkomna till att nyttja SoftOne GO Molntjänst. Det är närmare 50 butiker som under första halvåret valt SoftOne GO som Molntjänst och bland kunderna märks såväl ICA Maxi, ICA Kvantum, ICA Supermarket och ICA Nära över hela landet. SoftOne erbjuder i samarbete med ICA Sverige ett paket för Schema, […]

Vi vill hälsa alla nya ICA-butiker välkomna till att nyttja SoftOne GO Molntjänst. Det är närmare 50 butiker som under första halvåret valt SoftOne GO som Molntjänst och bland kunderna märks såväl ICA Maxi, ICA Kvantum, ICA Supermarket och ICA Nära över hela landet.

SoftOne erbjuder i samarbete med ICA Sverige ett paket för Schema, Tid och Bemanningseffektivisering. Många kunder väljer att även komplettera med SoftOne Lön samt Redovisning, Reskontror, Elektronisk fakturahanetring med tolkning av leverantörsfakturor samt stöd för fakturering integrerat med ICA Online.

SoftOne GO är en rollbaserad Molntjänst med tillgänglighet från mobilen, plattan eller en web-browser. Användarna har tillgång till systemet när som helst och var som helst ifrån. Det enda som behövs är en inloggning.

Med SoftOne GO Molntjänst kan butikerna spara betydande personalkostnader, minska administrationen och förenkla för såväl de anställda som cheferna i det dagliga arbetet.

Vi hjälper dig att hitta rätt