We’ve Rebranded!

Som du troligtvis har märkt har vi uppdaterat vårt varumärke med både färg och form. Vi är superglada över att äntligen få visa upp vår nya identitet och berätta om resan som lett oss dit vi är idag.  Så varför bestämde vi oss för att påbörja denna resa? Låt oss kasta lite ljus över de […]

Som du troligtvis har märkt har vi uppdaterat vårt varumärke med både färg och form. Vi är superglada över att äntligen få visa upp vår nya identitet och berätta om resan som lett oss dit vi är idag. 

Så varför bestämde vi oss för att påbörja denna resa? Låt oss kasta lite ljus över de viktigaste motiven bakom vårt beslut.

Vi kände att det var viktigt för oss att genomgå denna omvandling för att bättre anpassa vårt varumärke till vår vision, våra värderingar och våra kunders föränderliga behov. Marknaden är i ständig utveckling och drivs av tekniska framsteg, förändrade konsumentpreferenser och nya marknadstrender. På SoftOne strävar vi alltid efter att vara framåtlutande och med det sagt förstår vi vikten av att ligga steget före. Genom vårt varumärkesarbete ville vi återspegla vår anpassningsförmåga och flexibilitet när det gäller att reagera på den föränderliga marknaden som finns runt oss.

Vårt mål och inspiration?

Vårt varumärkesarbete av en önskan att ständigt förbättra, förnya och ge våra kunder ett exceptionellt värde. Vi tror att denna omvandling kommer att göra det möjligt för oss att bygga starkare relationer, främja förtroende och lyfta vår affärsplattform till nya höjder.

Vad betyder rebrandingen för våra kunder?

Kärnan i vår affärsplattform är användarupplevelsen. Vi förstår att våra kunders framgång beror på hur intuitiv och sömlös vår plattform är. Vår omprofilering gav oss möjlighet att utvärdera och optimera användarupplevelsen, så att den motsvarar våra kunders förväntningar och ger en upplevelse från början till slut. Vi arbetar just nu med att uppdatera vår plattform med inte bara färg och form utan även funktionalitet för skapa en bättre och mer engagerande plattform våra 100.000 användare! 

Wrapping up

Vi är otroligt glada över detta nya kapitel och hoppas att du gillar vår nya identitet lika mycket som vi. 

SHARE THIS ARTICLE

Vi hjälper dig att hitta rätt