Apputvecklare iPhone & Android

Som apputvecklare på SoftOne kommer du att jobba i ett av vårt SCRUM-team och tillsammans med QA:s/testare som tillsammans ser till att vi skapar produkter med hög kvalitet och att vi ligger i framkant rent tekniskt. I SCRUM-teamen ingår även en produktägare som säkerställer att vi följer produkternas vision och att vi gör bra prioriteringar för att skapa så mycket […]

Som apputvecklare på SoftOne kommer du att jobba i ett av vårt SCRUM-team och tillsammans med QA:s/testare som tillsammans ser till att vi skapar produkter med hög kvalitet och att vi ligger i framkant rent tekniskt. I SCRUM-teamen ingår även en produktägare som säkerställer att vi följer produkternas vision och att vi gör bra prioriteringar för att skapa så mycket affärsnytta som möjligt för våra kunder. Läs mer om vår SaaS-lösning och lär känna vår CTO Jimmy Sigwid här.  Läs om en av våra andra apputvecklare här.  

  

Vad kommer du att göra?  

Arbetsuppgifterna innebär utveckling av vår mobilapp SoftOne GO för Android och iOS. Nuvarande apputvecklare gör också utveckling i vårt backend-lager som är byggt i .Net. Vi ser gärna att du kan och/eller är intresserad av att utvecklare i backend också. Eftersom du är en del av ett SCRUM-team så kommer du även vara med att tillsammans med resten av teamet refina user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintarna, delta i Sprint reviews och retrospektiv för att göra teamets situation ännu lite bättre under kommande sprint.  

På SoftOne arbetar vi med sprintar som är två veckor långa och release-planeringen följer sprintarna. Vi gör deploy till produktion efter varje sprint för att kontinuerligt leverera nytta till våra kunder och få frekvent feedback på det vi gör. Vår deploy är automatiserad i Azure Devops och vi strävar efter att ständigt förbättra vår deploy pipeline genom automatiserade enhetstester, integrationstester och prestandatester.  

Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend.För frontend används AngularJS/Angular och Typescript. För tillfället har vi vissa tjänster i Azure och vi lyfter kontinuerligt in fler funktioner i Azure.  Apparna är native med Objective-C för iOS och Java för Android. 

  

Vad är det vi söker?  

Vi söker dig som precis som vi vill skapa produkter med hög kvalitet med användaren i fokus. En känsla för UX är därför önskvärd. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du verkligen vill utvecklas och hela tiden strävar efter att bli bättre och lära dig mer. Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som utvecklare av mobilappar och gärna också utvecklat webbaserade lösningar. Våra kunder kräver hög tillgänglighet och bra prestanda på vår SaaS–lösning så det är viktigt att du har den inställningen när du utför ditt arbete. Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av utveckling av en SaaS–lösning.  

För att lyckas i rollen behöver du vara teamorienterad, att bygga effektiva självorganiserande team är viktigt för oss och då är det viktigt att varje ny person bidrar till det. Samtidigt som du ändå ska vara trygg i din roll som utvecklare och vara självgående. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Att du gillar teknik är en självklarhet.  

  

Vi erbjuder!  

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom vi är en mindre organisation kan vi vara snabbfotade och fatta snabba beslut när vi behöver göra det, alltså inga långsamma processer samtidigt som vi förstås gör det strukturerat. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Vi sitter centralt vid Sergels Torg. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären!  

  

Känns det intressant?  

Kontakta Jimmy Sigwid på jimmy.sigwid@softone.se eller telefon 070 774 69 96 om du undrar något, vill diskutera något eller om du vill skicka in ditt CV. Självklart så behandlas din ansökan konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.  

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos SoftOne. SoftOne tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. 

SoftOne ligger i framkant inom digitalisering och är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag en ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande- samt tjänsteproducerande företag. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molntjänst SoftOne GO, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller som separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors. 

Vi hjälper dig att hitta rätt