Applikationskonsult inom HRM

Har du erfarenhet inom HRM? Läs vidare och sök tjänsten som applikationskonsult hos oss!

I takt med att vi växer söker vi nu en applikationskonsult inom HRM. Som applikationskonsult ansvarar du för att projektleda och implementera affärsplattformen SoftOne GO inom områdena tid och bemanning (WFM), Lön och HR.

SoftOne GO är ett nordiskt SaaS-bolag som erbjuder ett affärs- och HR-system med 2000 kunder inom en rad olika branscher såsom dagligvaruhandel, retail och hantverkare. Den här tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Här sitter du tillsammans med cirka 60 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med en starkt kundorienterad och platt organisation med stark entreprenörsanda.

Det här är drömjobbet för dig som vill hitta nya utmaningar med din kompetens inom tid och bemanning som grund. SoftOne är ett bolag där vi satsar allt på utveckling och kvalitetsarbete, vi har snabba beslutsvägar där vi ser lösningar på problem, har höga visioner och skapar möjligheter för dig att lyckas, växa och utvecklas. Tillsammans har vi en hög trivsel i vårt fina företag, vi hjälps åt och har en bra ”work-life-balance”

Rollen innebär:

 • Att stötta SoftOnes kunder i sina digitaliseringsresor

 • Att, utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar plattforms-modulerna utifrån kundens förutsättningar och behov så att de får ut maximal nytta

 • Hjälpa våra kunder att effektivisera sin verksamhet genom SoftOnes optimeringslösningar.

 • Internt samarbeta med bolagets säljare, produktavdelning och utvecklare för att driva SoftOnes plattform framåt

 • Stötta och utveckla befintliga kunder att hitta nya funktioner och lösningar

 • Tillsammans med teamet utveckla våra interna verktyg och processer

Vem är du?

Vi söker en person med erfarenhet av projektledning och implementation och/eller erfarenhet av systemägande inom HRM/WFM-området. Du är en lyhörd och tydlig kommunikatör som brinner för relationsskapande, både internt och i kunddialoger. Du har goda kunskaper inom tid och bemanning. Har du dessutom erfarenhet och förståelse för lön och redovisning är det en stor fördel.

Du har stor systemvana och har lätt att lära dig nya system och funktionalitet. Ditt teknikintresse stöttar dig i att leda och utveckla våra kunders verksamheter. Du sätter dig in i kundens behov och levererar positiva kundupplevelser på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är en ”team player” av rang, men trivs även med självständigt arbete

Kvalifikationer:

 • Hög kompetens och gedigen erfarenhet från arbete med tid och bemanning

 • Erfarenhet av bemanningsoptimering inom en eller flera branscher

 • God systemvana av HRM/WFM-system

 • Vana att driva projekt (antingen internt eller externt) med focus på implementation av mjukvara

 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, finska är meriterande

SoftOne erbjuder:

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas. Hos SoftOne har vi korta beslutsvägar men genomtänkta processer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till kommunikationer.

SoftOne är ett SaaS-bolag inom ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt SoftOne GO är marknadsledande leverantör i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön.

Bland våra 2000 kunder återfinns bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 80 anställda arbetar från våra kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Privat sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Sommartid - 35/h arbetsvecka

Vi hjälper dig att hitta rätt