Andra produktnyheter och lanseringar i SoftOne GO

Chefer kan nu attestera sin personal via appen! I en tid där flexibilitet och rörlighet blir allt viktigare är det här en efterlängtad funktionalitet som innebär att du kan sköta din attestering var du än är.  Som attesterande chef kan du se både en Översiktsvy över samtliga anställda​ och en Detaljvy för mer detaljerad information om varje anställd​.

SoftOne lanserar integration till arbetsgivarintyg.nu i SoftOne GO Lön

Vi bygger ut våra integrationer från SoftOne GO Lön till våra myndigheter. Först ut är Arbetsgivarintyg.nu. Efter kvalitetssäkring tar vi steget vidare mot ytterligare integrationer.

I SoftOne GO Lön kan du skicka arbetsgivarintyg direkt till webbtjänsten arbetsgivarintyg.nu. Uppgifterna från lönesystemet skickas smidigt över till arbetsgivarintyg.nu där du sedan loggar in och skickar arbetsgivarintyget. Där kan du också komplettera vid behov. Med den här integrationen överförs rätt uppgifter som automatiskt hamnar på rätt plats i intyget. Det är enkelt och snabbt och du slipper skriva in alla uppgifter manuellt. För er kunder som inte har SoftOne GO Lön så kommer färre uppgifter med i integrationen.

Den här funktionen kan verkligen spara tid för våra kunder. Vi brinner för digitalisering och effektivisering och med hjälp av den här integrationen slipper du mycket arbete som tidigare behövts göras manuellt. Nu ser vi fram emot att lansera ännu fler integrationer för att ytterligare underlätta det dagliga arbetet för våra kunder, säger Joakim Brolin, QA på SoftOne.

Förutsättningen för den här tjänsten är Integrationstjänst Tid/Lön Plus. Läs mer under våra Prenumerationstjänster.

Andra produktnyheter och lanseringar i SoftOne GO

    Vi hjälper dig att hitta rätt