Solaris Bus Outsourcar Tid+Lön hos SoftOne

Solaris Bus outsourcar sina löner till SoftOne och går samtidigt över till vår molnlösning för Tid och Bemanning. Vi önskar Solaris varmt välkomna!  Solaris Bus möjliga vinster med SoftOnes lösning: Framtidssäker molntjänst Planering/Schema och Tid i ett system! Tidsbesparing med automatattester Synkroniserad tidstämpling – fokusera enbart på avvikelser Minskad administration Om Solaris Bus Solaris Bus […]

Solaris Bus outsourcar sina löner till SoftOne och går samtidigt över till vår molnlösning för Tid och Bemanning. Vi önskar Solaris varmt välkomna!

 Solaris Bus möjliga vinster med SoftOnes lösning:

  • Framtidssäker molntjänst
  • Planering/Schema och Tid i ett system!
  • Tidsbesparing med automatattester
  • Synkroniserad tidstämpling – fokusera enbart på avvikelser
  • Minskad administration

Om Solaris Bus

Solaris Bus & Coach är ett familjeföretag som är grundat och ägs av Solange och Krzysztof Olszewski. Företaget är en av de större europeiska tillverkarna av stads-, region-, och specialbussar, men också låggolvsspårvagnar. Sedan produktionsstarten 1996 har över 14 000 fordon lämnat fabriken i Bolechovo, strax utanför Poznan, och de rullar i dag i 30 olika länder. Kombinationen av ägarnas vision och erfarenhet och med ett ungt och entusiastiskt team skapades förutsättningarna för en fantastisk framgång. Trots bolagets unga ålder, så har Solaris agerat trendsättare i bussindustrin.

Vi hjälper dig att hitta rätt