Robin Pulkkinen ny CEO för SoftOne OY

SoftOne Group rekryterar Robin Pulkkinen till Country Manager för Finland samt ny CEO för SoftOne OY, med ansvar för den fortsatta srategiska och operativa utvecklingen att stärka SoftOnes närvaro på den finska marknaden.

SoftOne Group rekryterar Robin Pulkkinen till Country Manager för Finland samt ny CEO för SoftOne OY, med ansvar för den fortsatta strategiska  och operativa utvecklingen att stärka SoftOnes närvaro på den finska marknaden. Robin har ett särskilt fokus inom Workforce Management. Robin blir en del av SoftOne Groups ledningsgrupp och tillträder sin tjänst den 21 februari. 

– Först vill vi välkomna Robin till SoftOne Group. Vi har haft en stark tillväxtresa senaste åren på svenska marknaden och med Robin ombord fortsätter vi vår offensiva satsning i Finland. Robin har ett starkt affärsdriv och stor erfarenhet av att arbeta med Tid och Bemanning på den finska marknaden, säger Håkan Lord, VD SoftOne Group.

– Jag ser fram emot att bli en del av SoftOne och tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare fortsätta stärka vår position i Finland. Vårt mål i Finland är att SoftOne, med hjälp av nuvarande och kommande kunder, skall vara det primära valet för tillväxtorienterade företag, säger Robin Pulkkinen, Country Manager och CEO, SoftOne OY. 

Robin Pulkkinen kommer närmast från Head of Sales på Planier och dessförinnan på Haahtela.

 

Om SoftOne

SoftOne utvecklar och levererar affärsplattformen SoftOne Go som rymmer alltifrån bemanningsplanering, strategisk planering, försäljning, projektplanering, ekonomisystem och lönecenter till små och medelstora företag och organisationer.

Idag har vi mer än 100.000 användare och är en stolt leverantör till kunder som bland annat ICA, Coop, Tele2, Mathem och Axfood.

Med säte i Stockholm verkar SoftOne i Sverige och Finland med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

 

SHARE THIS ARTICLE

Vi hjälper dig att hitta rätt