Välkommen Sofie Samrell

Vi växer och välkomnar härmed Sofie Samrell till SoftOne Group!

IMG_6613

SoftOne Group tillsätter Sofie Samrell som ny CMO. Sofie har erfarenhet från ledande befattningar inom marknad på techföretag inom SaaS och kommer närmast från börsnoterade QBank, där hon varit CMO i sju år.

Sofie Samrell börjar i sin nya roll som CMO (Chief Marketing Officer) på SoftOne Group den 14 Augusti 2023.

Sofie ingår i koncernledningen, men även i ledningsgrupperna för SoftOne Sverige AB och SoftOne OY. Sofie rapporterar till CEO för koncernen, SoftOne Group.

Sofie har en Fil kand i Media och Kommunikation från Örebro Universitet och har även studerat vid University of West Florida, Pensacola, USA.

”Vi vill hälsa Sofie varmt välkommen till oss på SoftOne. Med de breda erfarenheter och perspektiv som Sofie har från marknad B2B inom Tech, kommer hon att spela en mycket viktig roll i den fortsatta utvecklingen av en stark och effektiv marknadsfunktion inom koncernen. Målsättningen är att stärka varumärkesplattformen och att kraftfullt öka marknadsnärvaron i alla kanaler och bidraga till en ökad tillväxt för att nå koncernens höga tillväxtmål på marknaden i Nordeuropa”, säger Håkan Lord, CEO och grundare av SoftOne Group.”

SHARE THIS ARTICLE

Vi hjälper dig att hitta rätt