Supportspecialist – ekonomi

Har du några års erfarenhet av ekonomi och vill jobba i en snabbväxande organisation med spännande kunder från olika branscher? Då ska du söka vår lediga tjänst som supportspecialist för SoftOne GO.

I rollen som supportspecialist är du, tillsammans med dina teamkollegor på Service & Kvalitet, ansvarig för att stötta våra kunder med support inom fakturering, order, kund- och leverantörsreskontra, redovisning. SoftOne GO är webbaserat affärs- och HR-system med 2000 kunder inom en rad olika branscher såsom handel, retail och hantverkare.

Rollen innebär:

  • Daglig kontakt med systemadministratörer för felsökning, problemlösning och rådgivning
  • Internt samarbete med ditt team men även med bolagets konsultteam, utvecklare, produktavdelning. Tillsammans bygger och förbättra vi interna processer, eskalera ärenden och bidrar till produktutveckling.
  • Att både aktivt och proaktivt bidra i utvecklingsarbetet av systemet, detta genom att bland annat initiera, leda och utföra olika testarbeten
  • Att ta fram digitala rutinbeskrivningar såsom manualer och FAQ’s för att kontinuerligt arbeta med vår digitala SoftOne Akademi

Vem är du?

Vi tror att du brinner för digitalisering och har erfarenhet av moderna IT-miljöer kopplat till redovisning. Genom att sätta dig in i användarnas situation så skapar du positiva kundupplevelser med förstklassig service på ett effektivt och strukturerat tillvägagångssätt. Som den utvecklingsinriktade person du är så kommer det naturligt för dig att bidra till förbättringsarbete. Du uppskattar teamarbete likväl som självständigt arbete.

Kvalifikationer:

  • Minst 2 år inom ekonomi
  • Eftergymnasiala studier inom ekonomi/IT
  • Rollen kräver att du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

 

SoftOne erbjuder:

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas. Hos SoftOne har vi korta beslutsvägar men genomtänkta processer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till kommunikationer.

Placering – Drottninggatan 33, Stockholm

 

SoftOne är ett SaaS-bolag inom ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt SoftOne GO är marknadsledande leverantör i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön.

Bland våra 2000 kunder återfinns bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 70 anställda arbetar från våra kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Privat sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Sommartid med 35/h arbetsvecka

Vi hjälper dig att hitta rätt