Verksamhetskonsult med inriktning lön och HRM

Har du erfarenhet inom lön och HR? Läs vidare och sök tjänsten som verksamhetskonsult hos oss!

I takt med att vi växer söker vi nu en Verksamhetskonsult inom Lön/HRM på SoftOne. Som Verksamhetskonsult ansvarar du för att projektleda och implementera affärsplattformen SoftOne GO inom områdena tid och bemanning (WFM), lön och HR. Då SoftOne GO är en komplett affärsplattform omfattar arbetet även systemfrågor som är kopplade till andra delar av systemet till exempel redovisning. SoftOne GO är ett nordiskt SaaS-bolag som erbjuder ett affärs- och HR-system med 2000 kunder inom en rad olika branscher såsom dagligvaruhandel, retail och hantverkare. Den här tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med en starkt kundorienterad och platt organisation med stark entreprenörsanda.

Det här är drömjobbet för dig som vill hitta nya utmaningar med din kompetens inom lön och/eller tid/bemanning som grund. I ditt arbete på SoftOne blir du en av få leverantörer som inom molnbaserade system har ekonomi, projekt och lön integrerat i samma affärsplattform. SoftOne är ett bolag där vi satsar allt på utveckling och kvalitetsarbete, vi har snabba beslutsvägar där vi ser lösningar på problem, har höga visioner och skapar möjligheter för dig att lyckas, växa och utvecklas. Tillsammans har vi en hög trivsel i vårt fina företag, vi hjälps åt och har en bra work-life-balance.

Rollen innebär:

  • Att stötta SoftOnes kunder i sina digitaliseringsresor
  • Internt samarbeta med bolagets säljare, produktavdelning och utvecklare
  • Att projektleda, utbilda och vägleda nya kunder parallellt med att du implementerar plattforms-modulerna utifrån kundens förutsättningar och behov så att de får ut maximal nytta
  • Stötta och utveckla befintliga kunder att hitta nya funktioner och lösningar

Vem är du?

Vi söker en person med erfarenhet av projektledning och implementation. Du är en lyhörd och tydlig kommunikatör som brinner för relationsskapande, både internt och i kunddialoger. Du har goda kunskaper inom tid, bemanning och lön. Har du dessutom erfarenhet och förståelse för redovisning är det en stor fördel.

Du har stor systemvana och har lätt att lära dig nya system och funktionalitet. Ditt teknikintresse stöttar dig i att leda och utveckla våra kunder i deras digitala resa. Du är serviceminded och brinner för att skapa positiva kundupplevelser. Du sätter dig in i kundens behov och levererar positiva kundupplevelser på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är en ”teamplayer” av rang, men trivs även med självständigt arbete.

Kvalifikationer:

  • Eftergymnasiala studier, akademisk examen eller motsvarande inom HR
  • Hög kompetens och gedigen erfarenhet från arbete med tid, schema och lönesystem
  • Mycket god systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, finska är meriterande

SoftOne erbjuder:

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas. Hos SoftOne har vi korta beslutsvägar men genomtänkta processer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till kommunikationer.

Placering – Drottninggatan 33, Stockholm

SoftOne är ett SaaS-bolag inom ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt SoftOne GO är marknadsledande leverantör i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön.

Bland våra 2000 kunder återfinns bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 70 anställda arbetar från våra kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Privat sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Sommartid - 35/h arbetsvecka

Vi hjälper dig att hitta rätt